Bolton: Förändring inom räckhåll.

Det är väldigt synd att personkemin mellan Bolton och Trump inte fungerade annars hade Bolton varit den självklara utrikesministern med hans kunskaper i ämnet – skyhögt över Tillerson, som väl är mer styrbar av Trump.

Klicka rubriken.

Sverige älskar världens terrorstat, speciellt om de kan tjäna pengar, länk1, länk2.
.

Iran: Regime Change is Within Reach

The following is a transcript of Ambassador John Bolton’s speech to the Grand Gathering of Iranians for Free Iran, on July 1, 2017.

It’s a great pleasure and an honor to be with you again here today. I must say, we come at a time of really extraordinary events in the United States that the distinguish today from the circumstances one year ago. Contrary to what virtually every political commentator said, contrary to what almost every public opinion poll said, contrary to what many people said around the world, Barack Obama’s first Secretary of State Hillary Clinton is not the president of the United States.
So for the first time in at least eight years that I’ve been coming to this event, I can say that we have a president of the United States who is completely and totally opposed to the regime in Tehran. This is the true feeling of the president, and he’s made it very clear — he made it clear during the election campaign last year, he’s made it clear numerous statements and even in tweets since then; he completely opposes the Iran nuclear deal signed by his predecessor.

Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s