Israel drar in på gratisströmmen till Gazaterroristerna.

Minns du Osloavtalet? Minns du att det innebar löften från båda sidor? Israel lovade bl.a. viss mängd energi och dricksvatten, palestinierna lovade stopp för terror. När Hamas tog över Gaza genom krig mot Abbas vägrade de godkänna Osloavtalet. Israel fortsatte skänka Hamas enligt Osloavtalet och Hamas fortsatte skratta  åt Israel.


Länge har detta minst sagt asymmetriska förhållande fortsatt under allt större protester i Israel. Israel har tröttnat på att bli beskjutna som tack. Vill du se lite vad palestinierna får från Israel utan tack, se länk1, länk2. Du hittar det inte hos TT.

Se även länk.


PA official: Israel started reducing Gaza elecricity

The Israeli Electricity Corporation started reducing the supply of electricity to Gaza from 120 to 112 megawatts, the corporation spokesman in Gaza, Mohammad Tabat, said according to Associated Press.
The reported move comes after PA Chairman Abbas asked Israel to reduce the electricity supply to Gaza.

Det här inlägget postades i Israel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s