Trump – låt Israel vinna!

Här en detaljerad artikel om ämnet. Det omöjliga att få Abbas att ändra på Fatahs Konstitution, som bl.a. säger att

  • Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen
  • Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrota den sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat.

Article (12) Complete liberation of Palestine, and eradication of Zionist economic, political, military and cultural existence. 

Article (19) Armed struggle is a strategy and not a tactic, and the Palestinian Arab People’s armed revolution is a decisive factor in the liberation fight and in uprooting the Zionist existence, and this struggle will not cease unless the Zionist state is demolished and Palestine is completely liberated.

Se: http://www.mythsandfacts.org/conflict/statute-treaties/fateh_constitution.htm

Senaten krävde 2008 att de artiklar som kräver Israels förstörelse ska tas bort. Inget har hänt men Obama gav ändå otroliga summor.   http://www.gpo.gov/fdsys/pkg/BILLS-110sres499is/xml/BILLS-110sres499is.xml

Abbas har redan gjort Trump rasande, redan inom 24 tmmar hade han brutit sina löften, länk. Dags för handling. som enda väg.

http://www.danielpipes.org/17575/achieving-israel-victory-with-martin-shermanv

by Daniel Pipes
Israel National News
May 14, 2017

My call for Israel victory has prompted Martin Sherman, executive director of the Israel Institute for Strategic Studies, to write a trilogy of serious and constructive critiques (herehere, and here) for Israel National News. This is how an idea is improved, so I thank him.
In response, I shall first recapitulate my thesis, then answer his reservations.
My argument: Nearly thirty years of ”peace process” has left Palestinian-Israeli relations worse than when they started; therefore, further attempts (such as those Donald Trump is now initiating) are a fool’s errand. Compromise and ”painful concessions” do not end conflicts; rather, history shows, one side giving up does so.
Breaking the Palestinian will to fight will be neither easy nor pleasant; but the only alternative is Israel’s disappearance. Palestinian acceptance of Israel hollows out anti-Zionism and will eventually prompt other Arabs and Muslims also to move on. Defeat will hugely benefit the Palestinians, who can finally end their destructive focus on the Jewish state and instead begin to build their own polity, economy, society, and culture.
My goal is to convince Washington to let Israel win; once this is achieved, Israelis can work out in detail how to attain this goal. Toward this end, the Middle East Forum, the organization I head, has worked with House members to start a Congressional Israel Victory Caucus to urge the president – this one or a future one – to adopt the Israel victory approach.
In response, Sherman calls the conceptual foundations of my approach ”eminently sound” and deems the Congressional caucus a ”decidedly welcome and timely” development. Turning then from kudos to caveats, however, he challenges my approach on five grounds:   /klicka länk för att läsa färdigt/

.

Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Trump – låt Israel vinna!

  1. maria skriver:

    ja, Israel kommer att vinna till slut. Och Europa kommer att försvinna p g a sin neo nazistiska politik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s