Obama innan, Canada nu, Frankrike sedan – under islam.

Lätt att förklara svenska medias förkärlek för Macron.

Valet i Frankrike: Emmanuel Macron – en Katastrof

France: Emmanuel Macron, Useful Idiot of Islamism

by Yves Mamou  •  May 7, 2017 at 1:30 am


  • Emmanuel Macron, a ”Useful Infidel,” is not a supporter of terrorism or Islamism. It is worse: he does not even see the threat.
  • Louizi’s article gave names and dates, explaining how Macron’s political movement has largely been infiltrated by Muslim Brotherhood militants.
  • Is Macron an open promoter of Islamism in France? It is more politically correct to say that he is a ”globalist” and an ”open promoter of multiculturalism”. As such, he does not consider Islamism a national threat because the French nation, or, as he has said, French culture, does not really exist.
During the cold war with the Soviet Union, they were called ”Useful Idiots”. These people were not members of the Communist Party, but they worked for, spoke in favor of and supported the ideas of Lenin and Stalin. In the 21st century, Communism is finally dead but Islamism has grown and is replacing it as a global threat.
Like Communism, Islamism — or Islamic totalitarianism — has been collecting its ”Useful Infidels” the same way Communism collected its Useful Idiots. There is, however, an important difference: under the Soviet Union, Useful Idiots were intellectuals. Now, Useful Infidels are politicians, and one of them may be elected president of France today.

Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Obama innan, Canada nu, Frankrike sedan – under islam.

  1. maria skriver:

    Jag har precis talat med en amerikansk vän som kollade vilka europeiska länder röstade för UNESCO anti israeliska resolution. Det enda landet som röstade med antisemiter mot Israel i Europa var Sverige. Frankrike la ner sin röst. USA, UK, Holland, Tyskland, Ukraina, Litauen, Togo och tre länder (glömde vilka) röstade mot resolutionen.
    Frankrike är nästan som Sverige.Macron är verkligen en ”useful idiot” och fransmännen röstade på honom. Fast de hade inte något större val. Le Pen har rätt betr. muslimer, men hon är lika antisemitisk som hennes far.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s