Muslimerna erövrade kristna Nordafrika som Egypten, Marocko, Tunisien

Ja, det är svårt att komma ihåg att de gamla kristna områdena Assyrien, Egypten, Europa, Marocko och Tunisien nu är alltmer islamska utan protester. Speciellt faller EU som duvor på ett skjutfält.  De inser inte problemet, som Europeerna gjorde när islam attackerade innan, som Martels försvar i Poitiers och Wien1, Wien2. Erdogan kan säkert sin historia bättre än Merkel, när han hotar Europa sitter hon som en våt hundvalp..

”Var försiktig, var försiktig. Det som har hänt här kommer till dig.” – En äldre präst i Irak, till far Benedict Kiely.Förra året valde mer än 90 000 människor att  utgå ur svenska kyrkan – nästan dubbelt så många som året innan. Under ett år gick 163 000 invandrare, de flesta av dem muslimer, in i landet.”Ska inte frågan om kristna i Mellanöstern säga upp den europeiska civilisationens kärnidentitet? Ska vi inte i Europa och Väst sägainse att dessa attacker också riktar sig mot oss?” – Mathieu Bock-Côté, i Le Figaro.

.

Europe: What Happens to Christians There Will Come Here

Det här inlägget postades i Israel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s