Säkerhetetsrådets Resolutioner 2334, 242.,

Här har du två resolutioner i Säkerhetsrådet, bägge under samma villkor, Kapitel 6, d.v.s. endast rekommenderande. Var de kom fram till är totalt annorlunda. Resultatet är helt och hållet beroende på FNs och Säkerhetsrådets status, ingen laglig rätt. Liksom varenda uttalande från General­församlingen. Andan i de två resolutionerna är totalt annorlunda, den Obamastödda står helt för FN:s och Wallstroms erkända antisemitism enligt Ban Moon och Wiesenthal


§2334 Obamas avskedshat till Israel.
Wallströms motsvarande avskedshat. 2016.§242 Läs denna ofta medvetet missförståndna resolution från efter det att Israel komplett vann 6-dagarskriget 1967.


Läs noga igenom denna relation. FÖRST ska ett fredsavtal vara klart SEN ska Israel återlämna EN DEL de vann från den anfallande arabvärlden, inte tvärtom. Israel slöt fred med Egypten, Egypten vann tillbaka Sinai, den största delen av det land Israel erörade från Egypten. Arafat, Abbas kom aldrig i närheten av fred, Fahahs Konstitution säger fortfarande:

  1. Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen
  2. Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrota den sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat.

Här en del grundfakta TT och våra stora mängder av amatörmässiga politiker aldrig försökt begripa.

 

Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s