EU censurerar sej själv allt mer

  1. Om Facebook insisterar på regler för censur, bör de åtminstone administrera dessa regler på ett rättvist sätt. Facebook, låtsas dock inte ens att de administrerar sin censur på ett sätt som approximerar rättvisa.
  1. Inlägg kritiska till förbundskansler Merkels invandrarpolitik, till exempel, kan kategoriseras som ”islamofobi”, och ofta visar sig bryta mot ”gemenskapens Standarder”, medan anstiftan till faktiskt våld och mord på judar och israeler av palestinska araber i allmänhet anses överensstämma med Facebooks ”gemenskapsStandarder”.
  1. Trots de är stämningarna så starka att den nyligen restaurerade palestinska terroristgruppen Fatahs Facebook-sida, som uppammar till hat och våld mot judar Facebooks partiskhet –  de stängdes bara tre dagar tidigare. Enbart 2016 hade denna sida minst 130 inlägg som glorifierar terror och mord på judar.

Europe’s Out-of-Control Censorship

Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s