Trump och Orbán diskuterar gemensamma åsikter mot diktaturen EU.

Trump och Orbán har samma uppfattning om Centraleuropeiska ansträngningar att totalt förstöra anledningen till att den västerländska judeokristna kulturen har varit överlägsen den muslimska under lång tid. 

Trump invites Hungarian PM Orbán to visit him in Washington

 

Orbán is an outspoken foe of mass Muslim migration into Europe, and of Europe’s Islamization.
Andra artiklar EUs politiker råkat missa:
https://visegradpost.com/en/2017/03/01/trump-wrote-a-letter-to-orban-we-have-huge-opportunities-to-move-forward-towards-the-achievement-of-our-common-goals/

Den webbsajten innehåller tankar hos de stater som vägrar islamiseras.  Vi minns hur islam stoppats som av Martel i Poitiers, och hur Erdogans företrädare försökte inta Wien. Det var inte lika lätt då som nu när Merkel bjuder in 70 miljoner muslimska turkar till oss utan större protester. Inte har Väggström protesterat. Se

75 million Turks on course for visa-free travel in EU, despite not meeting key targets in refugee swap deal


Vad EUs furstar förnekar är det mycket skrivet om, inte för att dessa välbetalda typer har läst det:

Top Bishop: Europe Will Soon Be Muslim Because of Our Stupidity

Fortsätt googla efter rader som: EU growing Islam.
Du kan väl de vanligaste söktricken: skriver du ett antal ord sökes efter alla dessa, söker du efter ”radikal islam” sökes efter just den kombinationen. Sök efter samma rad med och utan citationstecken så ser du skillnaden.

Varför vill så många ha världens muslimer till EU? Har de någon som helst aning om världens storlek? Titta på en världskarta är Europa inte så stort jämfört med den muslimska världen. Varför finns ingen anledning att sätta mer press så den muslimska världen utvecklas i stället för att tro att de får plats i EU och USA och det bara är att komma på invånarnas bekostnad? 
.

 

Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Trump och Orbán diskuterar gemensamma åsikter mot diktaturen EU.

  1. maria skriver:

    Trump borde absolut tala med Orban och Geert Wilders framför allt. Även med Zeman den tjeckiske presidenten. jag är pessimistisk för jag tror att 2050 kommer Europa ha minst 40% muslimer om man inte säger stopp nu, stänger alla gränser och alla illegala och kriminella skall utvisas direkt. Om ingen vill ha dem, kan de skickas till några öar i Stilla havet utan datorn, pengar och telefoner. Och det gäller hela klaner, tex om en muslim begår brott, då skall HELA KLANEN utvisas. Det är ju i samklang med koran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s