Regeringen har bestämt: ”Ingen koppling mellan brottslighet och invandring” Svenska massmedia: ingen får tala emot våra åsikter.

Se länk. Det blir snart lag på att man måste tro på regeringen. Inte för att svenska regeringen har uppfunnit idén, många diktaturer har haft samma idé. Jag tvekar på att Trump tänker lyda.

Poliser med erfarenhet av diktaturer försvarar enskilda individer i vår regerings attack mot yttrandefriheten.

I det öppna brevet hänvisar poliserna till att tjecker på grund av sin erfarenhet av totalitära ideologier ”är ytterst känsliga för de mekanismer, som påminner om dessa förtryckande system” och att varje samhälle som leder till diktatur ”börjar med att man beskär friheten för medlemmar av dess poliskår”.

Svenska media gormar över att Ingrid Carlquist inte lyder dom heller, tänk om Trump tror henne när hon talar i den icke-politiskt korrekta Fox News?

Är du gammal nog att minnas när media kallades ”den tredje statsmakten”, innan  alla media i stället höll med regeringen? Deras explicita uppgift var att granska makten, inte att jamsa med. För 500 miljoner i presstöd må de skriva Politiskt Korrekt.  Presstödet ökar till korrekta tidningar.

Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Regeringen har bestämt: ”Ingen koppling mellan brottslighet och invandring” Svenska massmedia: ingen får tala emot våra åsikter.

  1. maria skriver:

    Visst. Lyssna på interview mellan Pelle Neroth Taylor och Jan Sjunnesson. Finns på avpixlat.info

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s