”Resolutionsförslag om Israels bosättningar”

Nyhetstitel i dagens politiskt korrekta massmedia. 

Tomma huvuden skramlar mest, tänker jag av någon anledning. Här varför:

Säkerhetsrådet har redan uttalat sig i denna fråga, länk. Ska de nu upprepa samma sak men mot bakgrund av det ökande antisemitiska tyckandet i världen? På länken förklarar en av författarna vad §242, den tidigare varianten, säger.

Vidare i sagan: Judeen/Samarien (Jordaniens västbank under dess illegala ockupation) tycker TT var legalt ockuperad av Jordanien till skillnad mot nästan resten av världen, medan det faktum att Israel vann ett försvarskrig 1967 inte är nåt att orda om.

Sen får vi veta att de var olagligt av Arafat att säga att area C, där 4% av västbanksaraberna bodde,  skulle kontrolleras av Israel. Också bortglömt av TT, även om det är en del av dess traditionella judehat. Melanie Phillips förklarade hur fel den iden är, länk. Man har försökt efterlikna Hitlers förflyttning av folk med judars frivilliga flyttande i vår värld. De judiska nybyggena är definitivt inte illegala. Alla piratbyggen EU sätter upp i area C för araber är helt illegala däremot. Några länkar att läsa:

http://www.jpost.com/Opinion/As-I-see-it-The-EUs-illegal-settlements-448359

http://eipa.eu.com/2016/02/eu-builds-illegal-structures-in-area-c-of-the-west-bank-while-calling-on-israel-to-stop-settlement-construction/


http://eajc.org/page32/news55114.html


http://mida.org.il/2015/06/11/how-the-eu-funds-illegal-construction-in-area-c/Vi minns hur Hillary rådbråkade sin engelska om nybyggena – ”de är inte illegala men illegitima”, sen får var och en tolka det.

Nä, de politiskt korrekta media är antisemitiska Israel- och judehatande, fulla av rena lätt påvisbara lögner, och de forsar bara på eftersom ingen stoppar dom. Det är fult men inte olagligt att ljuga i Sverige.

Du kan läsa vidare i

https://www.gatestoneinstitute.org/9613/europe-hatred-israel

https://www.algemeiner.com/2016/01/14/eu-funds-illegal-palestinian-construction-in-area-c-knesset-member-says/
.

Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s