Rösträkningar i USA.

The never-ending story of election recounts

(klicka)
Jill Stein, the Green Party’s nominee for president, has succeeded in getting Wisconsin to recount the votes in the recently concluded election.  She’s also seeking a recount in Michigan and Pennsylvania.  Her motives and chances for changing election results are for others to comment on.  But there’s a far more concerning factor here: the fact that 16 years after the Florida 2000 recount, America is still conducting election recounts.  They shouldn’t be necessary.
But Democrats love recounts, because they can result in overturning elections that produced GOP winners.  Democrats just keep doing recount after recount until they win, and then they shut down the recount process.


Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Rösträkningar i USA.

  1. maria skriver:

    det är så att Michigan och Pennsylvania avböjda röstomräkning och Trump tjänade på att fick 349 fler röster i Wisconsin än under själva valet. Det är inte klarräknat där och det är därför Stein ville ha omräkningen för ingen presidentkandidat kan nu räkna med Wisconsin. Det blir klart den 20.12. dagen efter då elektorer skall välja presidenten. Men eftersom Trump har tillräckligt med rösterna utan Wisconsin så är det bara att försöka förhala Trump den 20.1. att bli formellt President.
    Demokraterna(egentligen antisemiter och islamistkramare ) försöker hota och muta elektorerna att de inte skulle rösta på honom. Elektorerna har dock anmält det och polisen kollar allt.
    Soros, Abedin, Clintons och mohammedaner försöker in i det sista att störta Trump.
    Men de kommer inte att lyckas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s