Tack, Obama

Från http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/19792


Sen Obongon började sitt manipulerande i Mellanöstern har USA bara Iran och Erdogans vänskap kvar.  De andra staterna har kommit allt närmare varandra för att skydda sej mot Obamas allt starkare stöd till terrorstaten Iran.This was another abysmal Obama failure that Hillary Clinton was determined to pursue further. The odd thing is that despite the Obama efforts, once again the opposite has occurred. Today Israel is more in line and in greater agreement with countries like Saudi Arabia, Bahrain, The Emirates, Egypt, and Jordan than when Mr. Obama took office in 2009. The rest of the Middle East, especially Syria and Iraq, are in chaos and in the throes of civil war with no end in sight.

Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s