Trump vinner.

Svenska media är helt desperata att Hillary ska kunna fortsätta Obongons alla lögner – det har hon visat helt tydligt med sina egna. USAs kvarvarande vänner i Mellanöstern är Erdogan och Iran. Man får vara glad att Ryssland, Kina, Indien visar mycket större vänskap med Israel liksom all Israels vänskap med alltfler, afrikanska och asiatiska stater, som småningom kommer att lämna spår i FN-omröstningar, även om dessa oftare har med tyckande än lag att göra. Alla omröstningar i Generalförsamling och UNHRC är i den klassen, inget med lag att göra.
 Skriv Hillary i sökrutan på denna bloggen så får du upp dussintals med direkta förräderier av henne mot den civiliserade världen, som våra politiskt korrekta vänstermedia hoppat över.

‘All indications show that Trump will be the next President’

Israel’s Republican Party representative Mark Zell: ‘The public is beginning to understand that Hillary cannot be relied on.’

The Republican Party’s Israel representative, attorney Mark Zell, said that all indications show Donald Trump will be the next US president.
”His chances are improving from day to day both in national polls and in the swing states, we are either level or in the lead. According to all the reports we have from various states, all the indications show us winning on the 8th of November. I was invited to be at campaign headquarters on the day of the elections and I am considering going there.”
Zell added that ”after the elections, America will have to take stock and recognize that the main media outlets in America and Israel – besides Arutz Sheva which is balanced and fair and I hope you will continue in this manner – are all biased in favor of Clinton. It is a universal, international phenomenon that everybody is against Trump. We are very disturbed by this phenomenon and I hope that, after our victory, things will change.”
Zell explained that the American public is discovering daily what is behind Hillary Clinton. ”I see how the public relates to all of Hillary’s lies and misdemeanors even before the latest scandal. Today there is supposed to be another scandal, when Wikileaks releases some of the 33,000 mails which Hillary erased. The public is beginning to understand that Hillary cannot be relied on.
He maintains that even those who are not enamored by Trump will vote for him, since these elections are about the ”need to return the government to the people. Clinton is part of the establishment, and people want the leadership in Washington to be returned to the nation.”
Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Trump vinner.

 1. maria skriver:

  Ja, jag hoppas det. Men glöm inte en sak. Trump vinner folkomröstningen, men sen måste electorer rösta på honom. USA har fortfarande ett system som gällde i 1790 talet.
  Elector college har 538 elektorer som i princip kan rösta som de vill.
  För att bli President måste man ha 270 elektorer bakom sig.
  Teoretiskt kan det hända att några republikaner som Bush familj röstar nej och då vinner Clinton trots skandaler.
  Det var många klagomål på detta systemet, men hittills har ingen lyckats att ändra det.
  På 1700-1800 talet har grundarna av USA skapat detta system för att hindra några okända personer (engelska spioner t ex) att vinna valet genom direkt folkomröstning.
  Kanske var det bra då, men nu är det botten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s