Illegala arab-EU-byggnader på Israeliskt land.

Jag tar flera gånger lagt ut artiklar om EUs och Sveriges bekostnad av markstöld av araber på det israeliska area C av Judéen/Samarien. Svenska regeringen stöder öppet stölden, länk.

Kan du historien? Israel VANN ett försvarskrig mot den attackerande arabvärlden 1948, tre år efter Förintelsens slut.  Alla andra länder får vissa privilegier när de vinner försvarskrig – utom judarna. Se Sökerhetsrådets uttalande 242 länk.

Illegal Arab construction surges during Jewish holidays

Palestinian Authority Arabs take advantage of inspectors’ holiday for illegal land grabs.
Arutz Sheva Staff, 26/10/16 13:39

 

Illegal construction

Regavim
83259-regavim11
Illegal Arab construction surged in Judea and Samaria during the Jewish holiday season, the non-governmental organization ‘Regavim’ reported, with Palestinian Authority residents taking advantage of the absence of building inspectors to establish facts on the ground.
Regavim documented dozens of instances of illegal construction which were undertaken during the Jewish holiday of Sukkot, when building inspectors employed by the Civil Administration are on vacation.
In the southern Hevron Hills area, for instance, Arab workers laid the foundation for large building next to the Jewish community of Sussiya. The new building appears to be slated for use as a school.
In the eastern Gush Etzion region south of Jerusalem, Regavim members documented the construction of an unauthorized road just above the Nahal Arugot stream.
A Regavim spokesperson noted that the already lax Civil Administration efforts against illegal construction were completely halted during the holiday season, giving local Arabs the perfect opportunity to execute land grabs in broad daylight.
“Enforcement against Palestinian illegal construction is generally barely existent, and during the holidays they know to take advantage of the fact that all of the inspectors gone on vacation. This is a very problematic and puzzling practice that highlights the [authorities’] failure to deal with what is happening in the field.”

Illegal road built during holidays. Photo by Regavim.

Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s