Respekten för EUs ovalda regering rasar.

Public Support for the European Union Plunges

”The EU policy elites are in panic”

  •  Offentlig ilska drivs också av det växande antalet diktat som utfärdats av icke-valda tjänstemän som kör Brysselbaserade EU-kommissionen, den kraftfulla administrativa armen av blocket, som har varit obeveklig i sin usurpation av suveränitet från de 28 nationalstater som utgör Europeiska unionen.
  •     Även om undersökningen inte uttryckligen säger det, återspeglar resultaten nästan säkert växande ilska över den anti-demokratiska karaktär EU och dess oändliga kraft slåss om.
  •     Den 31 maj presenterade EU, i samarbete med Facebook, Twitter, YouTube och Microsoft en ”uppförandekod” för att bekämpa spridningen av ”illegalt hattal” på nätet. Kritiker säger att EU: s definition av ”hattal” är så vag att den kan innehålla i stort sett vad som helst som anses politiskt inkorrekt av europeiska myndigheter, inklusive kritik av massmigration, islam eller ens EU självt.
  •     Den 20 april föreslog det europeiska politiska strategi- Centre, en intern EU tankesmedja som rapporterar direkt till Juncker, att EU upprättar sin egen centralintelligensbyrå, som skulle svara endast till icke-valda byråkrater.
Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s