Säkerhetsrådet fördömer terrorn i Tel Aviv långt om länge.

Många länder har sänt kondoleanser till Israel. som Singapore, Trump var snabb med det, Hillary kom så småningom. Sverige? Har du sett nåt så berätta. Mest sannolikt är de som  Hamas, gratulerar terroristerna.  Löfvëns systerfolk dansar på gatorna, Saudiarabien fördömer länk. Indiens president är i Israel och fördömer terrorn. Kina. Ryssland.    . ........”>EU
Sveriges reaktion enligt Ilya.

UN Security Council condemns Tel Aviv terror attack

Following Danon’s letter, Security Council condemns Tel Aviv attack, calls to bring its perpetrators to justice.

By Ben Ariel
First Publish: 6/9/2016, 11:45 PM


UN Security Council
Reuters

The United Nations Security Council on Thursday condemned Wednesday’s terror attack in Tel Aviv and “underlined the need to bring perpetrators, organizers, financiers and sponsors of these reprehensible acts of terrorism to justice.”
The condemnation came a day after Israel’s Ambassador to the UN Danny Danon sent a letter to the Council asking that they immediately condemn the terror attack. Danon’s letter was sent shortly after the Tel Aviv attack, in which two Palestinian Arab terrorists killed four Israelis.
The Security Council’s statement on Thursday is their first official condemnation of terrorism in Israel during the current wave of terror that began eight months ago.
The statement condemned “in the strongest terms the terrorist attack in Tel Aviv, Israel,” and the members of the Council “expressed their deepest sympathy and condolences to the families of the victims and to the Government of Israel.”
The Council’s statement today followed condemnation of the attack by a number of world leaders, including UN Secretary-General Ban Ki-moonwho said that “there is no justification for terrorism nor for the glorification of those who commit such heinous acts.”
Danon welcomed the condemnation, saying, “The images of carnage resulting from Palestinian terror reached the members of the Security Council.  This condemnation is an important, and moral, statement.”
“We call on all the countries of the world to help end these attacks by strongly opposing the Palestinian incitement that directly leads to violent terrorism,” the Ambassador continued.
Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s