Dagens irrelevanta TT-skröna från Mellanöstern

Den enda nyhet TT kan hitta är om en sur Knessetledamot som hoppat av pga personliga känslor som inget har med Israel att göra. Dels gillar han inte att Netanyah försöker göra Israels gasfält lönande för Israels folk – men TT skiter ju i vad en miljöminister tycker. Att han har ett personligt agg mot Liberman för att han ”tycker så” är TT:s världsnyhet bland dussintals de kunde hitta i israeliska tidningar. Nyhetstorka för TT, bland nyheter de kan förvränga?

Arab MK (Knessetmedlem) promises Hamas he will defy Netanyahu

är faktiskt oerhört mycket viktigare för att förklara vad som händer i Israel – men det är inte alls vad TT är ute efter utan bara svärta ner i klassisk nazi-stil. Många andra viktigare artiklar i andra engelskspråkiga israeliska, och även amerikanska, är material för en nyhetsförmedlare, inte bara en antisemitisk gnällspik.
Man förstår alltmer hur nazitidens propaganda växte fram.
Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s