Vad betyder ”ultranationalist”?

GP har en nidhistoria från TT om Israels utrikesminister, Liberman, länk. Men det är ju vanligt när det gäller det antisemitiska Sverige.

”Ultranationalisten”: – ultra betyder extrem, och det kan inte betyda något annat att han är extremt nationalistisk, extrem Israelälskare, extremt för Sverige att han inte bryr sej om araber utanför Israel lika mycket. Det har ju inte att göra med att han är extremt religiös då flera israeliska partier är mer specifikt religiösa.

Han förväntas bli bättre än Ya’allon som försvarsminister. Han får ansvaret för Judéen/Samarien och de judiska nybyggena i area C, du minns – det område Arafat sa skulle kontrolleras av Israel och som han fick Nobelpris för. Vi hoppas att Liberman snabbt undanröjer alla illegala EU-byggnader i area C – vill de bygga för araberna får de självklart göra det i area A, B, inte avsiktligt stjäla land från judarna. Detta kallas med standardterminologi för antisemitism.

Enligt TT varnade hans företrädare, Ya’llon för extremism. En företrädare som vägrade avsluta kriget med Hamas, en företrädare som straffar raketavlossningarna från Gaza med ett skott i sanden, som inte lyckats träffa en enda terrorist det senaste året vad jag vet, som inte lyckats stoppa de arabiska knivhuggarna på ett radikalt sätt, som inte stoppat de illegala hatsändningarna från Abbas http://www.palwatch.org/ – illegala sedan Osloavtalet för 20 år sedan. Låt oss hoppas på Liberman.

Att han också påminner världen om vad som sägs i Osloavtalet, http://tinyurl.com/chgcxc2

Kort och gott: världen ska inte behandla ”palestinierna” som socialfall utan hjälpa dem sätta upp industribyar för att få jobb och exportinkomster.

Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s