Befolknngen växer och växer.

Petterssons blogg tar upp ämnet på ett klart sätt, med material från länk,  som är skräckinjagande för alla utom för politiker – det är så man är glad för att man inte lever särskilt mycket längre.

Världens mest sannolika befolkningsutveckling enligt FN:s beräkningar är

medan våra politiker på heltid diskuterar hur många från Afrika och Asien som vi ska kunna packa in i Europa. Se dagens diskussioner.
Vad tänker du när du ser de bilderna? Den svenska intelligensbefriade kommentaren: ”Jag hoppas det, men då måste man nog vara beredd att köra över vissa länder.”, dvs att de länder som inser att ett flöde av i stort sett obildade muslimer skulle snabbt förstöra dem – föraktas av Sverige. Man hyser förhoppningen att dessa länder med självbevarelsedrift räddar sej från EU liksom kanske England gör.
Åtminstone får Israel sälja fler av sina skyddsbarriärer. Läs länk. Israel hör som tur är inte till EU, så de bygger de skydd de behöver. De hade också problem med Afrikainvasionen, som inte visade några begränsningar tills de byggde stängsel vid gränsen till Egypten. Se länk1, länk2, länk3, medan Merkel tycker sej ha rätt att besluta om säkerheten för alla EU-länder. 
Saudierna bygger också stängsel utan EU-förbud, länk1 länk2.
Obongon åker till London för att övertyga dem om att stanna inom EU och dela deras muslimer,
Det är direkt skrämmande att se hur politiker leker med befolkningen i de länder de antas vårda sej om.  Speciellt i klantregeringen i Sverige.
Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s