Ökande band Israel-Indonesien.

Tidvis det enda muslimska land som ibland har klassificerats som ”fritt”, annars ”nästan fritt”,  Det största muslimska landet, med stor variation av muslimerna, och kanske 10% icke-muslimska kineser. Jag besökte en gång för omkring 10 år sedan. Bennett har varit på konferens där. Acer är den norra änden och den mest fundamentalt muslimska – islam i Sydostasien lär ha börjat där. För övrigt är islam blandat med gammal folktro. En kristen vän där besökte en gång Israel via Jordanien och var förvånad över mängden turister från Indonesien och turistguider som talade indonesiska.

Netanyahu: Time has come for official ties with Indonesia

Prime Minister Benjamin Netanyahu meets with delegation of senior Indonesian journalists who are visiting Israel this week as guests of the Foreign Ministry • ”We have many opportunities to cooperate in the fields of water and technology,” PM says.
Shlomo Cesana and Israel Hayom Staff
PM Benjamin Netanyahu meets with visiting Indonesian journalists in Jerusalem, Monday

|

 Photo credit: Haim Zach / GPO

Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s