”Turkisk oro för kurdiskt självstyre”.

Rubriken syns i många TT-ekon men ingen – vad jag sett – nämner anledningen som om ingen hade sett Erdogans folkmord av kurder, en turkisk vana efter folkmordet på armenierna som det inte är politiskt korrekt att nämna. Att Turkiet inte är säkert land för kurder vet rätt många utom våra bäst lönade politiker.

Erdogans upphetsning beror på: ”The trouble is that its Kurdish minority, now at 20% of the overall population, has twice as many children as ethnic Turks, so many that half of Turkey’s military-age population will speak Kurdish as a first language in fewer than twenty years.länk. Se också länk. Och länk. Sådana välkända element i Erdogans vilda mordlust är okända för sveriges välbetalda tidningsskribenter.

Tittade lite på de svårbegripliga orden i nyheterna om EUs byteshandel med flyktingar, jag som trodde att det var UNHCR som ansvarade för flyktingarna, inte den labila Erdogan. UNHCR har gjort bra jobb och hjälpt ett stort antal flyktingar så de har erfarenhet. Vad deras jobb borde vara är att sätta stämpel bak på äkta, inte ekonomiska flyktingar. Turkiet har klarat av, 2 miljoner flyktingar är det väl, och UNHCR borde få alla pengar som går till att hjälpa dessa i Turkiet tills de kan göra vad de vill – resa hem igen. Jag misstänker att ekonomiska flyktingar i Turkiet diffunderar bort av sig själva.

Den kulturella faran med invällande okända muslimer är det taboo att tala om. Senast gick det som länk och länk. Att Ungern och några andra inser den faran gör att våra medier skrattar ut dom i avsaknad av intelligens.

Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s