”FN larmar om rivningar på Västbanken” LÖGN

TT förpestar atmosfären med sina lögner och brott mot Pressens Etiska Regler (bl.a om korrekta och relevanta rubriker).  Se ovanstående rubrik där de ”råkar” glömma att det är fullständigt olagliga byggnader som tas ner. Byggda av EU för araber på israelisk mark. Pravda var inte värre. Engelska varianten av TTs tillverkade ”nyheter” på länk, så du kan själv se fakta före manglingen.

Titta på kartan på länk. EU har hela arabvärlden att bygga på för araber men väljer medvetet att göra det på israeliskt område!  En liten del av den röda pricken.  Tala om antisemitism, judehat. Och tänk på att TT haft samma antisemitiska tendens under lång tid, vilket sägs ha börjat när Hjertén var chef där. Att han pensionerades undanröjde inte Israelhatet
Ett argument som ”omöjligt att få tillstånd” för arabiska byggnader i israeliskt område – varför försöker de inte bygga på arabiskt område för araber, d.v.s. area A, B i Judéen/Samarien eller övriga Arabvärlden? Läs på vad Arafat fick Nobelpris för – han fick kontroll över 95% av araberna på Västbanken och landet de bodde på,  resten av vad Israel hade vunnit i sitt försvarskrig 1967 behöll de förstås. Jämför med hur England och Frankrike gjorde när de vann över det Ottomanska riket.

Enligt internationell lag 100 år gammal, är Palestinska Mandatet det JUDISKA hemlandet, så EU borde hinna ha läst det. Som brukar vara tvunget att påpeka var Osloavtalet ett avtal, inget påtvingat av vinnaren i kriget, enbart ett försök av Israel att slippa ha kontroll över en massa icke-israeliska araber. Hur västbanksaraberna hade det innan Peres/Rabin släpade in Arafat, se länk.

När jag skrev om A, B, C talades det om 50.000 araber i area C. De kryper automagiskt över gränsen från A/B till C, vilken är rätt diffus. uppskattas antalet araber i C vara, med hjälp av EUs och FNs maskinationer till betydligt högre. 
Det Israel kan göra är förstås att lagligt expandera sina nybyggen på area C innan araberna med EUs hjälp har stulit alltsammans, EU har här hemma visar sej helt inkapabla att kontrollera sig själva mot invällande muslimer. 
Netanyahu och Högsta Domstolen anklagas nu skarpt av alla icke-vänsterpartier att ha underlättat de olagliga piratbyggena av EU:
Så Israel är som alltid omvärvt av politiska tyckanden, egendomligt att de har tid att vara världens uppfinnarverkstad men det ena stimulerar kanske det andra. 
Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s