Kenyas president Kenyatta besöker Israel, Jordandalen,

PLOs ledning vräker ur sej att det får Israel inte, det är ju DERAS land. Ashravi skriker och har helt förlorat minnnet av att Israel vann ett försvarskrig 1967 helt överväldigande. Har Wallström varit nere och försökt övertyga gänget om att historieböckerna inte gäller när de tycker annorlunda, liksom i Sverige?

Länk 1, länk2.

Varför liknar Ashrawi och Abbas så mycket Sancho Pancha och Don Quijote i sin dåraktighet? De utsträcker käften i vilka vansinnigheter som helst för att vissa, som Wallström/Löfvén, lyssnar på dom. https://sv.wikipedia.org/wiki/Don_Quijote s beskrivning av Don Quijote på länken visar hur den väl passar Abbas inbillningsartisteri. Vad Abbas häver ur sig – se länk i direkt översättning från arabiska till engelska utan diverse västerländska tolkningar – används av många media för att sedan vinkla det enligt medias önskemål. Det är ofta nog man ser Abbas fantasier ekas i Wallströms fånigare ordslingor.

Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s