Ny polisbrutalitet i Israel.

Polismyndigheter och toppolitiker fortsätter attackerna mot odömda nationella judar utan bevis, toppolitikerna har inte träffat en enda av dem, deras advokater har i de festa fall förhindrats träffa sina klienter, andra står på ungdomarnas sida som psykologer, socialarbetare och andra advokater. Några har släppts efter att domstolar har sagt att det är olagligt att hålla dem längre utan några bevis.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/205768#.VoXGtBXhCUk

Är jag tjatig om alla dessa fall? Inte för alla som bryr sig om Israels utveckling. Den ena efter den andra som burats in utan dom och några lagliga orsaker, måste släppas för att säkerhetspolisen hållit dom inburade längre än lagen tillåter. En mordbrand som mest sannolikt  var ett led i en lång kamp mellan två arabiska klaner, försökte de Israeliska toppolitikerna anklaga nationalistjudar för och har sen hållit på 5 månader för att försöka hitta bevis via tortyr.

Jag är varken israel eller jude, vanlig svensk, men man kan tillämpa vanlig logik för det. Jag minns inte förhistorien när judarna var uppdelade i två konungadömen, Israel och Juda, men varför skulle inte ett nytt Juda uppstå i område C, som Netanyahu/Yaa’allon vägrar annektera trots att Arafat fick Nobelpris för att ge kontrollen till Israel till totala fredsförhandlingar, som Abbas och Arafat konstant undvikit eftersom de vill ha hela området. Om area C fick anledning att gå självständigt, vilket Netanyahu tvingar dem till, varför inte göra det bästa av det? Se till att de har än mer att sälja till omvärlden, gör mer reklam för det, handelsdelegationer till delen av världen, från Ryssland i väst till Kina i öst, massor av potentiella köpare och ingen antisemitism. En kinesisk bekant på Indonesien berättade hur de började få smak för kvalitetsvin och många kineser där är rika.

Se tidigare artiklar på länk1

Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ny polisbrutalitet i Israel.

  1. Peter Davidsson skriver:

    ha ha du är rolig du en handfull ”judar” i fängelse och du går i taket o hur många palestinier sitter i fängelse utan rättegång ? förstår inte varför du har dessa ”glasögon” på dig som bara ser vad du vill se.Tror du verkligen att dessa (så kallade) judar kommer att tacka dig nej för dem är du bara ännu en dum goyim som kysser deras fötter men för all del lev du vidare i din (svart o vita) bubbla
    och detta ha:t be en bön att Gud befriar dig från det man mår bara dåligt av det
    salam

    ps varför inte skriva om davidstjärnan o hur den (inte) är kopplad till judendomen utan till en helt annan snubbe du får själv gissa vem Själv är min gissning att du inte ens tror på Gud men det är bara en ren gissning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s