Araberna försöker stjäla Israel via UNESCO.

Sverige var klyftigt nog att inte hjälpa terrororganisationen PLO att uttnyttja UNESCO för terror, PLO som klassades som terrororganisation tills Peres inte tyckte så vid Osloavtalet. Trots att Hamas och Fatah tagit på sej ungefär lika många mord på israeler. Räknar man antalet fall de två terrororganisationerna har tagit åt sig mord på judar
http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Terrorism/victims.html ser man att de är nästan lika.

Arabiska länder har gått desto hårdare fram för att utnyttja världsorganisationen för israelhat, länk. Den ena efter den andra av de judiska historiska lämningarna försöker Abbas deklarera ”det är mitt det är mitt det är mitt skrik!!!” och reflexrörelsen hos alla israelhatare är att ta hans skrik som fakta.  Utan motivationer och anledningar.

På Wallströms sovrumsvägg?

Åtskilliga av Abbas skrik har direkt överförts till svenskt regerings”tänkande” som
http://www.palwatch.org/main.aspx?fi=157&doc_id=16035 Bilden härifrån.

DN skrev just om positiva sidor hos UNESCO men inte skuggsidan som framkommit allt mer eftersom PA – även kallat ”palestina”, sen KGB hittade på det på 60-talet som propagandagimmick för Arafat, blev en låtsasstat i FN med status som Vatikanen.

Västra Muren/Klagomuren och den byzantinska kyrkoruinen som blev till al Aqsa. Klippbomen INTE en moske även om den ibland kallas så.
Israel råkar kunna sin historia och du kan läsa grundfakta om UNESCOs förvillelser på denna länk. Också länk. Chefen för UNESCO insåg att arabernas försök att stjäla Klagomuren, Västra Muren, som i tusentals år har använts av judar som substitut för att gå upp till deras Tempel med risk att trampa på det allraheligaste – var lite för svårsmält länk. Exakt var en rättrogen jude får gå har rabbinerna länge varit osams som.
FN:s ursprungliga betydelse har helt gått åt skogen, och de oändliga muslimska staterna har helt tagit över pga deras antal och antal röster. De demokratiska staterna har låtit dem av politisk korrekthet.  När FNs människorättsorganisation skapades om av svenska socialistiska hjärnor som Jan Eliasson blev de mänskliga rättigheterna i medlemsländerna helt oväsentliga.  Och sen har inget tänkt eller sagt.
Men  han fick bra betalt för det. Sök i Googles.

Andra ställen UNESCO har försökt sno från judarna är länk Patriarkernas Grav och Rachels grav, inte för att Israel bryr sej ett dyft om såna vansinnigheter – där finns inga krav heller, bara påhitt. Se även http://honestreporting.com/idns-10212015-unesco-israel/

Inte konstigt att länder som USA drog in sina betalningar dit, även om Obonbon ångrade sej.

http://www.cnsnews.com/news/article/obama-wants-restore-us-funding-unesco-after-it-admitted-palestine

http://www.spiegel.de/international/world/the-world-from-berlin-by-cutting-unesco-funding-obama-has-lost-credibility-a-795196.html

http://www.unwatch.org/obama-administration-seeks-unesco-funding-as-session-targets-israel-in-5-agenda-items/

Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s