Netanyahu stänger av EUs helt olagliga byggnadsverksamhet i israeliska områden – äntligen.

Netanyahu och Ya’alon har länge försökt vara politiskt korrekta inför Obongon och EU och inte riva alla illegala EU-konstruerade byggnader i area C – varför de inte vill hjälpa palAraberna genom att bygga i deras områden A och B är obekant men det är påtagligt att EU hellre irriterar judarna än hjälper araberna.

Nästa steg är att demolera alla tusentals illegala arabiska byggnader också i Israel och inte enbart judiska. 
jag har skrivit många gånger om detta innan:
Israel blir allt rikare till EUs förtret, alla andra investerar där, länk.
Så stackars EU, fullt av terrorister och fler kommer ohindrade, medan EU spenderar sin energi på BDS och Nazibojkott av Israel.
Netanyahu tycks ÄNTLIGEN ha slutat sin ödmjukhet inför EU. Länder och företag som inte uppför sig som Nazis är välkomna att handla med Israel men varför skulle Israel bry sig ett dugg om resten, som Sverige. Titta på en världskarta och se hur litet EU är.
Sverige driver definitionsmässigt denna stöld av Israeliskt land på flera punkter, se länk. Inte konstigt att svenska regeringen inte är välkommen där.

‘Demolish EU-funded illegal Arab settlements’

After Netanyahu orders to suspend diplomatic contact with EU, NGO calls to go a step further and stop rampant EU breach of law.

By Ari Yashar
First Publish: 11/30/2015, 11:06 AM


Illegal Arab construction funded by the EU
Regavim

Following Prime Minister Binyamin Netanyahu’s orders on Sunday night tosuspend diplomatic contact with the European Union (EU), an NGO has called to destroy the illegal Arab settlements funded by the EU.

Netanyahu’s orders were a response to the EU decision to label Jewish products from over the 1949 Armistice lines – Judea, Samaria, eastern Jerusalem and the Golan Heights. The move is to be in affect until the Foreign Ministry completes a reassessment of ties with the EU vis-a-vis the political process with the Palestinian Arabs.

The Regavim movement for Jewish land rights called on Netanyahu to go a step further, and enforce building laws by demolishing the illegal Arab buildings in Judea and Samaria that are funded directly by the EU.

Regavim noted how in recent years it has documented massive illegal Arab construction funded by the EU in Area C of Judea and Samaria, a group of regions defined in the 1994 Oslo Accords as being under full Israeli control.

According to official documents, since 2009 the EU has built hundreds of residential structures mostly in the environs of Ma’ale Adumim to the east of Jerusalem.

The EU has been funding illegal projects to the tune of hundreds of millions of euros as part of its support to the Palestinian Authority (PA), despite the fact that such construction is illegal both according to Israeli and international law, and breaches international agreements such as the Oslo Accords – which the EU is itself a signatory to.

”On the one hand the European Union is labeling Israeli products in a way that recalls dark periods of history, and on the other it is building illegally on an incredible scale, while continuing to hold Israel and its laws in contempt,” read a statement from Regavim.

”The hypocrisy is double here, and the time has come to stop it,” it continued. ”The legal authorities must conduct clear and direct enforcement against the phenomenon.”

The EU labeling move has been strongly condemned by Israel, particularly as the EU has made no such move in roughly 200 other cases of territorial disputes worldwide, instead solely singling out the Jewish state.

Netanyahu’s new order specifically targets EU institutions, although diplomatic contact with member states of the EU continues on an individual basis.

Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s