Wallström Islamist?

Denna bilden hittar du på ett stort antal ställen på Internet.

Swedish Secretary of State is partly blaming the Terrorism in Paris on Israel, wearing a Cresent!

Visa översättning

så jag vet inte vem som ursprungligen tagit bilden men att Margot uttrycker sitt hat mot Israel och visar islams vanligaste symbol är lättförståeligt. Hennes kärlek och uppmuntran till islamisterna som nu håller på att förstöra Europa, är kristallklar. Många artiklar har redan skrivits om vanvettet:

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4726498,00.html

Man ser hur Wallström helt följer Fatahs anvisningar som

Fatah cartoons: Israel behind Paris terror attacks that killed 129

 
[Official Facebook page of the Fatah Movement, Nov. 16, 2015]
by Itamar Marcus and Nan Jacques Zilberdik Today, Fatah posted two cartoons that reiterate the Palestinian libel that Israel is behind the Paris terror attacks that killed at least 129 people. One cartoon (above) shows Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu with an ISIS terrorist near the Eiffel Tower. Netanyahu is pictured helping the ISIS terrorist aim his machine gun. The other cartoon shows two matches in a matchbox labeled ”Terrorism.” The head of one match is shaped as an ISIS terrorist and the head of the second match is an orthodox Jew [Official Facebook page of the Fatah Movement, Nov. 16, 2015]

Palestinian Media Watch exposed yesterday that an op-ed in the official PA daily said that Israel’s secret intelligence agency, the Mossad, was behind the attacks, and other PA – Fatah statements compared Israel to the Islamic State terror organization. The PA and Fatah repeatedly compare Israel to ISIS, inventing a parallel between ”the Jewish State” and ”the Islamic State.” The accusations that Israel and the US are behind ISIS terror attacks and benefit from them has also been voiced before. Click to view other examples of PA conspiracy theories.

Att Wallström har islams mest kända symbol kring halsen är långt ifrån en oskyldig dekoration.

Och Obama vägrar placera fler soldater i Syrien för att lösa grundproblemet, och låter Putin sköta det. EU vägrar göra något alls åt det. Inte ens ISIS i Libyen får en påstötning utan får utveckla sig i lugn och ro, precis som Obama lät dom göra i början i Syrien. https://israelintheworld.wordpress.com/2015/11/02/obama-drommer-om-att-vara-ledare-for-det-muslimska-brodraskapet-2/.
Det här inlägget postades i Israel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s