Sverge gör allt för palestinierna utom att kritisera…..

Dvs morötter, inga piskor. Läs gärna Sveriges babbel om ”palestina” som blivit rumsrent eftersom Löfvén sagt så. Sverige ger miljarder för att ”öka demokratin” där, vad gör de när Abbas stänger ner media där de rapporterar om sanningen som länk? Nada.

Som du ser stöder Sverige stöld av area C som Arafat fick Nobelpris för att erkänna att den biten var under Israelisk kontroll, Sverige vill också stjäla land från Israel så ”palestina blir sammanhängande”, dva stjäla Israeliskt land mellan Abbasland och Hamasland. Om judar har några rättigheter andas man inte.

Abbas terrorganisation Fatah har tagit på sig ett nytt mord, Sverige bryr sej inte, länk. Det är inte första gången, i den allmänna mordstatistiken är antalet terrormord Fatah och Hamas tagit på sig jämförbara, länk. Sverige fortsätter betala och tror att pengarna Löfvén stulit från våra pensionärer ska ge världens första arabiska demokrati.

Över natten var där 8 arabiska attacker mot judiska trafikanter till Sveriges förnöjelse,

Det här inlägget postades i Israel och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s