Hillarys privata icke-säkrade mailserver kan ha läckt ut hundratals statshemligheter.

US säkerhetstjänst har konstaterat att hundratals statshemligheter kan ha läckts i Hillarys privata emails. Alltfler läckor har hittats och Kongressen har meddelats. Svenska massmedia har hysteriskt försökt försvara Hillary vad hon än hittat på för att fortsätta Obamas förstörelse av världen. Rätt lång artikel, klicka länken.

Sökning: utnyttjar du Googles? Överst ser du en rad där det bl.a. står sökverktyg eller vad du nu har för språk installerat. Under detta kan du ställa in språk på sidor du söker, svenska till exempel. Du kan också ange tidsperiod, senaste dygnet, månaden eller vad som passar. Har du inte provat så gör det – jag gör det hela tiden.

U.S. intel fears hundreds of secrets leaked in Hillary’s private emails

Det här inlägget postades i Israel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s