TT fortsätter skylla Israel för att de inte vill fortsätta nonsensförhandlingar utan förhandlingar.

Kerry Abbas

Kerry Abbas

DN och SvD fortsätter att vettlöst beskylla Israel för att ha slutat med meningslösa förhandlingar som enbart varit en ha-fest med Kerrys hjälp. Kerry som i mycket är ett eko av Obamas första fyra år – ingen av dem har lärt sig ett dugg. Inte ens att det aldrig funnits något palestinskt land! De förväxlar det hela tiden med ett gammalt geografiskt namn som romarna hittade på för att reta judarna. Dagens ”palestinier” uppfanns av KGB  som hjälp för Arafats propagandainstrument, mitt på sextiotalet och ett bra ställe att visa att muslimska araber ingalunda har funnits i gamla Palestina – ett namn som mest använts av kristna som substitut för Det Heliga Landet – kan du se på vilka som bodde i dagens Israel 1695.

Dagens svenska text – läs det noggrant. De förklarar inget väsentligt, bara ballrar på. Varför vägrar Abbas erkänna Israel som Den Judiska Staten? Han liksom Arafat har en enda linje, hans dröm-Palestina tänker inte ta hand om en enda ”palestinsk flykting”, inte ens de som nu bor inom hans område, area A, B av Västbanken. De och alla andra ska han tvinga in i ett främmande land med främmande religion, främmande språk och främmande kultur, där de aldrig någonsin har varit – utom en liten liten kärna av gamlingar. UNRWA och FN har producerat denna helt unika definitionen, som inte gäller några andra flyktingar på hela jorden, att de definieras enligt var deras förfäder bodde under två år,  Mellan 1 juni 1946 och 15 maj 1948. Helt godtyckligt – nä, när det har granskats ser man att massor av dessa ”flyktingar” kom in från grannländerna just före de datumen för att sedan livet ut kunna vara flyktingar på din bekostnad och förmodas få en mycket högre standard än en vanlig arabisk bonde i området. Att barnen roterade mellan familjerna so varje barn räknades ett antal gånger är välkänt. Liksom att de aldrig någonsin dog utan ransoneringskorten återanvändes.

Därför är det viktigt att Abbas erkänner Israel som den judiska staten, så han inser att han inte kan förstöra det genom att proppa in en massa människor han inte vill ta hand om.

Vad Abbas säger framhålls av TT – som om det någonsin har hållits efter uttalandet, speciellt om det enbart sagts på engelska. senaste gagget körde han med de vanliga kraven och hoten som inte har ett smack med förhandlingar att göra. I sin egen propagandamaskin är det hat och krig och terror dag och natt, alla terrorister han ”återfått” har använts som propanda för att visa de unga palestinaaraberna vad de ska ha som föredöme.

Och TT anklagar Israel………   Detta måste vara ren och skär antisemitism, då det inte innehåller någon som helst logik.  TT hämtar nästan all info om Israel via franska AFP som bara har palestinaarabiska araber som journalister för området.

År TT lättlurat decennium efter decennium eller ljuger de medvetet till terroristernas fördel? Det får du avgöra, ställ gärna frågor här under artikeln. Eller direkt till dom.

Iran, liksm TT  är stormförtjust att Hamas och Fatah går ihop emot Israel.

Om The Golani Snowman

I am an international spy, selling my goods to the highest bidder.
Det här inlägget postades i Israel. Bokmärk permalänken.

En kommentar till TT fortsätter skylla Israel för att de inte vill fortsätta nonsensförhandlingar utan förhandlingar.

  1. maria skriver:

    som vanligt. Helt onödigt att läsa svenska nyheter. De är bara lögner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s