Hamas och Fatah enas. Som vanligt. Sverige är förtjust som vanligt.

Hamas och Fatah brukar försonas, Wikin har en hel artikel om traditionen.

SvD filosoferar liksom DN (Nathan Shachar).

Överens i Gaza

Överens i Gaza

Hamas ledare Haniyeh bor i flyktinglägret Al-Shati, även kallat Strandlägret på grund av sin tjusiga belägenhet längs Medelhavets strand, där gazanerna hade kunnat tjäna miljontals dollars på turism. Hans villa där berättar inte mycket om hur de andra bor där. Googla på Gaza beach och kolla bilderna.

När Israel hade kontrollen byggde de normala kvarter för flyktingar och ett antal flyttade in från detta läger, vars eländiga kvarter raserades. Propagandan lyckas vända allt till Israels nackdel. Se länk under Modern Era. Vad som verkligen hände utan anti-israelisk propaganda ser du här. Vad du ser på båda ställena var att PLO och FN blev fullständigt rasande över att Israel förbättrade livet för en del flyktingar, de som odlades och odlas av UNRWA för att bli  mänskliga hatbomber mot Israel.

Israel har förklarat ”freds”diskussioner totalt brutna, och kan inte heller försvara överföring av pengar till terroristerna, något som helt berodde på Osloavtalet. Abbas har tidigare berättat hur mycket av donerade pengar som går till Hamas, utan att EU eller USA har reagerat det minsta, och överföringen lär nu öka.

Abbas har blivit rasande över att han inte får alla leksaker han är van vid. Som Hamas som är så förvånade att både Israel och Egypten hatar dom.

USA har som vanligt börjat ”fundera på” vad de ska göra med de berg av donationer de ger till Abbas, om Hamas får än mer av det.

Sverige börjar väl fundera hur de kan öka summorna. Det är ju bara att som vanligt sno från våra skatter utan att vi tillfrågas. SD ville få ett slut på detta, men blev förstås nedröstade av en flod av israelhatare.

Så nu börjar EU:s vanliga försök att med tricks hitta irrgångar att ge terroristerna pengar till varje pris. De lyckades så bra förra gången att MER pengar gick efter det att Hamas anslöts, än innan!

Torsdag berättar Abbas att Hamas accepterar Israel på Fatahs sätt, inte en molekyl i detta universum tror honom. Kerry berättar glädjestrålande att nu är allfing fixat och vi kan köra igång igen. Att Israel måste kompromissa än mer innan Abbas har kompromissat om en enda sak sen Osloavtalet. Brilliant man, man förstår varför Obama valde honom.

Baronessan och sociologen Ashton (som enda akademiska merit har hon en fil.kand. i sociologi) berättar med all sin tyngd hur bra det är att Hamas och Fatah enas i sina attacker mot Israel.
EU tror på verkliga demokratiska förhållanden mellan terroristorganisationerna Fatah och Hamas. Jag antar han är påläst och bl.a. har läst Fatahs Konstitution som bl.a. innehåller

Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen.

Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrota den sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat.

Och Hamas Charter med bl.a.

Peaceful Solutions, Initiatives and International Conferences:

Article Thirteen:

Initiatives, and so-called peaceful solutions and international conferences, are in contradiction to the principles of the Islamic Resistance Movement. Abusing any part of Palestine is abuse directed against part of religion. Nationalism of the Islamic Resistance Movement is part of its religion. Its members have been fed on that. For the sake of hoisting the banner of Allah over their homeland they fight. ”Allah will be prominent, but most people do not know.”

Now and then the call goes out for the convening of an international conference to look for ways of solving the (Palestinian) question. Some accept, others reject the idea, for this or other reason, with one stipulation or more for consent to convening the conference and participating in it. Knowing the parties constituting the conference, their past and present attitudes towards Moslem problems, the Islamic Resistance Movement does not consider these conferences capable of realising the demands, restoring the rights or doing justice to the oppressed. These conferences are only ways of setting the infidels in the land of the Moslems as arbitraters. When did the infidels do justice to the believers?

There is no solution for the Palestinian question except through Jihad. Initiatives, proposals and international conferences are all a waste of time and vain endeavors. The Palestinian people know better than to consent to having their future, rights and fate toyed with. As in said in the honourable Hadith:

Så ska man bedöma får man gå ut efter deras ”grundlagar”, så länge de står. Konstigt att Ashton inte har en aaaaaaning om det.

Både Hamas ”politiska” och militära del, Hamas-Izz al-Din al-Qassem är terroristförklarade men älskade av Ashlet.

Plötsligt slog det mig – du har inte sett en enda färsk bild av Abbas i Gaza, han vågar helt enkelt inte åka in dit! Han skickar bara medhjälpare. Vad säger det om deras sätt att lita på varann?

Som jag tjatar om – tänk vad som hade hänt om EU och USA hade tänkt efter vad som hade varit bra för palestinaaraberna, en möjlighet att tjäna pengar – genom exportindustri i stället för att föröda skattemedlen, http://tinyurl.com/chgcxc2 som det beslutades i Oslo. Som Aschlet alls inte har läst.

Hon har inte heller studerat [videolänk]

 

Om The Golani Snowman

I am an international spy, selling my goods to the highest bidder.
Det här inlägget postades i Israel. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hamas och Fatah enas. Som vanligt. Sverige är förtjust som vanligt.

  1. maria skriver:

    Det var den bästa utvärderingen av Abbas-Hamas ”koalition” EU vill göra allt för att förstöra Israel, särskilt Ashton. Det är dags att avskaffa EU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s