“Domstol förbjuder Brödraskapet” – som är västhatande, kvinnohatande, demokratihatande, kyrkohatande, negerhatande men älskat av EU och Obama.

”Domstol förbjuder Brödraskapet” – som är västhatande, kvinnohatande, demokratihatande, kyrkohatande, negerhatande men älskat av EU och Obama.

Så många ord i svenska massmedia och inte en antydan till vilken fruktansvärd organisation det är. De förhärligar DÖDEN IiS3, Klicka på märket och läs vad jag skrev om al-Banna, en ledare inom Muslimska Brödraskapet som berättar hur mycket de älskar DÖDEN.

De berättar regelbundet vem de är, utom om alltför många västerländska journalister står runt om, då de talar på engelska och slätar över allt. När de talar på sitt språk låter det totalt annorlunda, och jag lade ut en översättning häromåret. IiS3

Första gången jag kollade den svenska Wikins idéer om MB fick jag en chock. ALLT i den engelska versionen som handlade om kritik var totalt bortsopat, det enda som fanns var Gardells och Hjärpes älskvärda uttryck om allt socialt arbete de gjorde för folk……    Jag kopierade tillbaka lite från den engelska om kritik och omedelbart blev jag attackerad av svenska officiella redaktörer, alla med extremistuppfattningar så där är inte mycket kvar av de ändringarna. Jag försökte några andra lögnaktiga artiklar i acwnak wIkin, speciellt rörande Israel, sen gav jag upp. Det blev minimalt skrivande och mest besvarande av attacker från de officiella ”redaktörerna”. Tala om att vara PK, den svenska modellen.

Det är känt att Obama många år har umgåtts med Muslimska Brödraskapet IiS3. Det är ytterligt välkänt hur MB uppför sig sedan det skapades på 20-talet, det är minst sagt välkänt hur Hamas, dess lillebror, uppför sig. Det är okänt varför EU och höjdare som Bildt försvarar dom till vansinne, nästan lika mycket som han hatar Israel av ”någon” anledning.  Den länken är roande, den var i DN den dagen som nämns där som publikationsdag men nu har visst SDS lyft upp den – som en förolåmpning till Bildt? Jag vet inte. Det är svårt att utläsa när SDS publicerade det, det står dagens datum överst, jag bara hittade länken på Googles när jag letade efter den ursprungliga i DN. Där ser man kristallklart Bildts vansinniga antisemitiska hat, han skyller allt på Israel efter att ha vallats runt en stund i Gaza av Hamasanhängare. Han följer helt Goldstonerapporten, men var helt ointresserad när Goldstone gjorde avbön och sa att rapporten skulle dras in av FN:s människorättsråd eftersom den var helt fel. De vägrade, den var ju så ”bra” och passade deras agenda, och Bildt har heller aldrig ändrat sin. Han litar på Hamas liksom Norge.

Som jag har skrivit lite utspritt i mina rapporter – EU och Obongon håller benhårt på MB:s totalt mordiska åsikter. Egyptens folk må tro mycket på vad MB står för, men DailyNewsEgypt och AlAhram skriver lite om vad egyptierna tänker. MB:s emblem, två svärd i kors och en Koran talar för sig själv.

EU och Obongo har inte gjort ett iota för att hjälpa alla kyrkor som förstörts av fanatiska muslimer från Egypten till Pakistan. Militären i Egypten lovade att restaurera de koptiska kyrkor som MB:s anhängare förstörde. Så fort militären blev av med den odugliga Morsi fick Egypten matpengar av Saudierna, UAE och Kuwait, ca tio gånger som Obongons årliga bidrag, och till mat och olja, inte till vapen. Ryssland är ju pragmatiskt och lever inte på hat som Obongon, och har snabbt slingrat sej in i Egypten i stället för USA, och stöder både militär och kyrka IiS3. Ryssland och Saudierna samarbetar, Saudierna har lovat köpa vapen från Ryssland eftersom de inte litar på Obongon ett dugg längre. En man som fick Nobelpriset för att prata till vansinne, går knappast att lita på, när man sen ser att han inte gör ett dyft. Han lovade kärnvapenparaply mot Iran för både Gulfstater och Israel, inte en kotte tar det på allvar längre, efter det att han makabert minskat USA:s möjlighet att försvara sig själv och andra.

Vad Putin tänker på om Syrien och Israel kan man bara spekulera om. Minns att Putins besök i Israel i maj IiS3, med ett stort ryskt skepp i hamn i Haifa, blev mycket popu.ärare än Obongons besök där. Ryssland har ingen som helst nytta av Syrien, knappt av Iran men kan ha våldigt stor nytta av Israels kunskap i hi-tech – skulle inte förvåna mej om Ryssland börjar göra, som USA har gjort fram till nu, haft massor av utvecklingslab i Israel som har bringat massor av miljarder till USA – du kanske har hört om företag som Microsoft, Intel, Google, National, Motola…….  Minns världens hi-techbörs i New York, Nasdaq.  Klicka på t.ex. Mellanöstern. 65 Israeliska företag i Mellanöstern, INGET i några andra länder där. Klicka Asien, dit Ryssland räknas, ryssarna har 7 företag där. Vad de anger, tja, ryssarna är ju enormt mycket fler men ändå har Israel 9 gånger så många företag. Nog hade ryssarna älskat att komma in lite och få en bit av kakan. Israel börjar också snart exportera gas och olja så……  

Putin kände sig också hemma där eftersom nästan var han gick kunde han prata ryska med någon. Rysslands ekonomi har klättrat avsevärt sen Putin, vilket bl.a. syns att vi har ryska turister överallt numera, kolla Pattaya….   Och i Israel är där nästan lika många turister från Ryssland som från USA. I Jerusalem talade han om den judiska huvudstaden till alla muslimers stora förtvivlan. Nog blev han mycket populärare än Obongon, som vägrade tala till Knesset och när han skulle tala till studenter valde han ut en speciell grupp med extremvänstertyper som redan tyckte som han. Att detta urval kom ut till pressen, nå – inte så långt som till svensk press förstås.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/domstol-forbjuder-brodraskapet_8546312.svd

http://www.dn.se/nyheter/varlden/domstol-forbjuder-brodraskapet/

http://www.expressen.se/nyheter/domstol-forbjuder-brodraskapet/

http://www.svt.se/nyheter/varlden/muslimska-brodraskapet-forbjuds-igen

Om The Golani Snowman

I am an international spy, selling my goods to the highest bidder.
Det här inlägget postades i Israel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s