Sex-jihad!

Söndag 22 september, 2013

From AFP: and JPost Också Huffington Post. Detta sammandrag från Elder Of Ziyon.

Tunisiens kvinnodepartementet sade i lördags att det skulle komma upp med en plan för att motverka det växande antalet kvinnor som reser till Syrien för att föra så kallad ”sex jihad” genom att trösta militanter.

Inrikesminister Lotfi Ben Jeddou berättade för den nationella konstituerande församlingen på torsdagen att tunisiska kvinnor hade rest till Syrien där ”de har sexuella relationer med 20, 30, 100” militanter.

”Efter de sexuella förbindelserna som de har i namn av ”jihad al-Nikah” – [sexuellt heligt krig, på arabiska] – kommer de hem gravida, ”berättade han för parlamentsledamöterna.

Ben Jeddou gick inte närmare in på hur många tunisiska kvinnor som hade återvänt till landet gravida med barn av jihadistkämpar.

På lördagen gjorde hälsoministeriet ett uttalande att de hade noterat ”en ökning av antalet unga kvinnor som lämnar för sk Jihad al-Nikah”, även om det inte gav några siffror.

Jihad al-Nikah medger utomäktenskapliga sexuella relationer med flera partners, anses av vissa hårdföra sunnimuslimska salafister som en legitim form av heligt krig.

Rapporter i media har sagt att hundratals tunisiska kvinnor har rest till Syrien för detta ändamål, förutom hundratals tunisiska män som ansluter till jihadister och slåss mot regimen Bashar al-Assad.

Muslimska kvinnor till Syrien för att arbeta

Muslimska kvinnor till Syrien för att arbeta

Tidigare rykten om ”könsjihad” i andra sammanhang har bittert omstritts och kallats bluff, men Tunisiens regering verkar bekräfta det i det här fallet.

Det är inte svårt att föreställa sig att ensamstående muslimska kvinnor som redan har förlorat sina oskulder kan vara intresserade av att vända deras status från potentiella utstötta till heroiska jihadister, borde kunna bli poppis i alla muslimska länder inklusive Sverige. Klicka på bilden för att komma till originalsidan.

Vi får allt bättre bild på vad vår diskrimineringsombudsman anser ska ersätta den gamla tråkiga svenska kulturen, som jag också skrev om nyss IiS3

Så vi lär oss vad Sverige uppskattar inom muslimsk kultur, vi vet också varför svenskmuslimska terrorister åker till Syrien IiS3 . Tänk så mycket de har lärt om islam när de återvänder till Göteborg eller andra ställen.

Snart blir jag diskriminerad och får inte äta min gröt och dricka mitt mjöd.

Läs vidare vad Julia Cæsar säger.

 

Om The Golani Snowman

I am an international spy, selling my goods to the highest bidder.
Det här inlägget postades i Israel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s