Israeliska commandosoldater till Kenya för att avliva de muslimska terroristerna.

Israeliska styrkor reser för att försöka att avsluta belägringen av muslimska terrorister i Kenya.

Beväpnade män, gisslan, fortfarande enligt uppgift hålade upp i köpcentruat bland fortsatta rapporterna om att icke-muslimer medvetet valdes ut.

Av Ari Soffer
Först Publicerat : 2013/09/22 , 12:45

Israeliska säkerhetsstyrkor har förenat sig med sina kenyanska motsvarigheter i kampen för att rädda gisslan tagna av islamistiska terrorister på köpcentrat i Nairobi.

”Israelerna har just gått in och de räddar gisslan och skadade,” sade en säkerhetskälla på villkor att han inte namnges.

En israelisk-UD talesman varken bekräftade eller dementerade rapporterna.

”Vi har inte för vana att kommentera säkerhetssamarbete av något slag, ” sade Paul Hirschson till AFP.

Israel och Kenya har en lång historia av vänskapliga band och nära säkerhets- och underrättelsesamarbete.

Den senaste utvecklingen kommer samtidigt som dödssiffran i ett blodiga mass-skyttet av islamistiska terrorister på ett köpcentrum i den kenyanska huvudstaden Nairobi fortsätter att stiga, eftersom flera revolvermän har barrikaderat sig i gallerian, tillsammans med ett antal av gisslan.

Tjänstemän i den östafrikanska landet har höjt den officiella dödssiffran till 59, många av dem barn och äldre, efter det att beväpnade män från den al-Qaida – kopplade somaliska terroristgruppen al-Shabab inledde en blodig framfart genom lyxiga Westgate Mall i Nairobi. Ytterligare 175 personer tros ha skadats i attacken.

Enligt flera media och officiella rapporter sa att i morse var mellan 10-15 beväpnade män fortfarande inne i gallerian, tillsammans med cirka 30 gisslan som höll ut mot kenyanska säkerhetsstyrkor.

Vittnen beskrev hur terroristerna öppnade eld med attackvapen , mejade ned män, kvinnor, barn och äldre.

Attacken var inte helt ”urskillningslöst” dock: flera ögonvittnen beskrev hur offren ”granskades” av terroristerna, som tvingade dem recitera muslimska böner för att fastställa deras religion. De som kunde bevisa att de var muslimer tilläts gå fria, medan icke-muslimer avsiktligt mördades kallblodigt.

På sitt officiella Twitter-konto bekräftade al-Shabab att muslimerna hade ”eskorterats” till säkerhet, medan ”otrogna” sändes i döden, och hävdade att de höll minst 36 gisslan.

En man beskrev hur terroristerna metodiskt ut sina offer.

” De kom och sa: ”Om du är muslim, stå upp. Vi har kommit för att rädda dig”, berättaxde Elijah Lamau för BBC.

Han sade att muslimerna lämnade med händerna i luften, varefter terroristerna sköt ner två personer.

Kenyas president Uhuru Kenyatta hade sagt i ett tv-sänt tal till nationen sent lördag att han hade förlorat familjemedlemmar i attacken.

” Låt mig göra det klart. Vi ska jaga förövarna vart de  än springer. Vi ska få dem. Vi ska straffa dem för detta avskyvärda brott” lovade han.

The Westgate Mall är populärt med rika kenyaner och utlänningar, och var packat med cirka 1.000 shoppare när beväpnade män marscherade in vid middagstid lördag, kastade granater och attackerade skräckslagna människor med automatisk skottlossning. Köpcentret var berett på en särskilt hektisk dag, som i helgens rush nådde sin höjdpunkt med kenyaner och utländska turister som besöker sina butiker, restauranger och biografer.

Säkerhetsorgan har länge fruktat att köpcentret skulle vara måltavla Al Qaida-kopplade grupper.

Attacken är den värsta i Nairobi sedan en Al-Qaida bombning vid den amerikanska ambassaden dödade mer än 200 personer under 1998.

Efter en dag och natt i ibland våldsamma eldstrider, sade säkerhetskällor att poliser och soldater till slut hade ”nålat ner” beväpnade män. Det kenyanska Röda Korset vädjade om blodgivning och myndigheter uppmanade invånarna att undvika området.

”Vi kämpar fortfarande med angriparna och våra styrkor har lyckats isolera angriparna på en av våningarna,” sade kenyansk militär talesman överste Cyrus Oguna. ”Vi hoppas att få slut på detta i dag.”


Och vilken dag som helst har vi det i Europa, i Sverige, det har redan börjat som du vet om du läser något annat än svenska statligt mutade media. Svenska myndigheter formlingen tvingar hundratusentals av dessa muslimer till Sverige. ALLA muslimer som har Koranen som rättesnöre följer:

”Döda de otrogna var du hittar dem.” Koranen 2:191
”Gör krig mot de otrogna som bor i ditt grannskap.” Koranen 9:123
”När tillfälle ges, döda de otrogna var du fångar dem.” Koranen 09:05
”Någon annan religion än islam är inte acceptabel.” Koranen 3:85
”Judarna och de kristna är perversa, slåss mot dem.” … Koranen 9:30
”Stympa och korsfäst de otrogna om de kritiserar islam” Koranen 05:33
”Straffa de otrogna med kläder av eld, hakade järnrör, kokande vatten, smält deras hud och bukar.” Koranen 22:19
”De otrogna är dumma, uppmana muslimerna att bekämpa dem.” Koranen 8:65
”Muslimer får inte ta de otrogna som vänner.” Koranen 03:28
”Terrorisera och halshugg dem som tror på skrifter andra än Koranen.” Koranen 08:12
”Muslimer måste uppbåda alla vapen för att terrorisera de otrogna.” Koranen 8:60

Imamerna skriker dessa ord från Koranen i tusentals moskéer över hela Västvärlden, betalda av rika arabiska oljestater som SaudiArabien och Kuwait, Sverige vill ha in fler och fler och fler, så många att de inte har någon som helst chans att kolla deras bakgrund, men det bryr dom sej inte om – de bor ju inte i samma stadsdelar. De betalar inte våra skatter. Har du någonsin tvivlat att arabiska pengar också kryper ner i våra politikers kassakistor? Varför annars hade de jobbat så hårt på att förstöra det Sverige som byggts upp under hundratals år?

Blogg: JihadiMalmö

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/kenya-terrordramat-ar-over_8548534.svd

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/nya-angrepp-mot-gallerian_8541034.svd

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/kenya-minst-elva-militarer-skadade_8546104.svd

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.2055223-over-50-dodade-i-attacken-i-kenya [ordet ‘muslim’ saknas totalt! De vill uppenbart att alla ska, när de läser om terrorhandlingar, automatiskt koppla det till muslimer.]

BBC lyckades förstås också helt undvika att berätta att det var islamistiska terrorister som var förövarna, enligt alltför välkänt mönster. Se denna artikel som diskuterar förräderiet mot alla västerländska läsare.

David Cameron, Englands premiärminister har aldrig sjunkit längre än i sitt desperata försök att förklara att islam självklart inte har ett dugg att göra med de islamistiska terroristerna i Kenya!!! Man får konstant en undran överst om vad som fått så många nordeuropeiska ”politiker” att agera som om de smittats av ett mycket illasinnat och totalförstörande virus. Det har lyckats alltför väl i Sverige liksom i England.

Om The Golani Snowman

I am an international spy, selling my goods to the highest bidder.
Det här inlägget postades i Israel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s