Den danska polisen ser på det muslimska ghettot, Rosengård, i Malmö med förfäran.

Tack för tips på JihadiMalmö.

Där kan du läsa början på en dansk artikel där Köpenhamnspolisen besökte sina kollegor i Malmö som bevakar Rosengård. Lämmeltåget med illegala invandrare fungerar olika i Danmark och i Sverige, Danmark har några tämligen illasinnade lagar som förbjuder människor att säga vissa saker även om de är sanna, speciellt om muslimer. Titta gärna på bloggen MXp för ett exempel, en iransk muslimsk tjej i Danmark som har åtalats för vad hon säger om sin egen religion, som om domarna kände den bättre än hon själv som levat i den hela sitt liv. Se också Dispatch International.

Åter till de danska poliserna i Malmö. Rosengård är en stor förslummad stadsdel som förmodligen innehåller lika många lagliga som olagliga invånare, svenska myndigheter bryr sig inte. Danskarna frågade flera svenska polismän om inte myndigheterna känner till hur det verkligen förhåller sig. Flera svarade ungefär likadant: ”Säger jag det till någon kan jag se mej om ett nytt jobb i morgon.” Svenska demokratin/åsiksfriheten i ett nötskal. Några YouTubevideos att studera:

http://www.youtube.com/watch?v=SfYAhQ4I4Uk

http://www.youtube.com/watch?v=1ZwtzO_kjys

http://www.youtube.com/watch?v=aVksKOxL0sI

Gå till YouTube och sök efter ord som Rosengård Malmö riot

Som i andra krigszoner krävs poliseskort för brandbilar och ambulanser. Men media och myndigheter gör så lite de kan, och tar det fyr så försöker de ösa bensin över det så ingen ser. Tror dom.

Rosengård gjort för 9000 människor, innehåller kanske 40.000, ingen vet och ingen försöker ta reda på det. Och Sverige håller otåligt på att försöka rädda alla outbildade fattiga muslimer hit, det är ju ”synd om dom”….. Och det bästa Sveriges ledare då vet är att ta hit problemen så alla svenskar också blir delaktiga med problemen.

SverigeDemokraterna lär dubbla sitt röstantal nästa år.

Men åter till den danska artikeln, du bör absolut läsa den, Google kan översätta om du har problem med språket. Du kan prova ett trick som fungerade hos mej, men beror på browser och hur saker är hopakopplade. Jag skrev translate och sen den långa URL:adressen, så kom jag in på Googles översättningssida, eller mera explicit: gå till

http://translate.google.com/

Se till att rätt språk står överst, i detta fallet danska och svenska (eller engelska eller whatever)

I rutan till vänster kan du ANTINGEN lägga en text du vill översätta ELLER adressen, för att sen klicka translate.

Prova, lätt efter en gång.

refugeeDe danska poliserna frågar vidare och får veta att svenska offentliga media helt enkelt inte tillåter någon integrationsdebatt! Alla är ju skattesubventionerade.

Barnen lär sig stöld, knarkförsäljning, mord och annat, och polisen får inte tala i skolorna förrän 7 klass då många barn redan är yrkeskriminella. Säjer polisen ett dyft blir de omedelbart rasister.

Och regeringen släpar in allt fler och trycker ihop dem som en kaka i en ladugård. Det blir bara värre och de pressar in mer skit i blandningen. Det sista var ju den roliga grejen att Sverige sa att ”vi tar emot alla flyktingar från Syrien” när 2 miljoner flyktingar just rapporterats. Hur lång busskaravan blir det med 40 i varje buss huh? Till och med arabisk press skrev roande om vansinnet.

Som sagt hoppas jag SD åtminstone dubblar i nästa val, så de blir helt klart det tredje partiet och mer visa vad de vill, logiken i sina åsikter. Det borde vara trivialt när man ser vad dagens regering ägnar sig åt.

Nu har jag tröttnat på att tjata, .läs den danska artikeln!

Om The Golani Snowman

I am an international spy, selling my goods to the highest bidder.
Det här inlägget postades i Israel. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Den danska polisen ser på det muslimska ghettot, Rosengård, i Malmö med förfäran.

  1. maria skriver:

    alldeles rätt. Och nu skall herr Ullenhag vara i en vecka i Rosengård(men inte bo där) och skall ”lösa” problemet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s