Putin tar över Egypten, hjälper både militär och kyrkor, eftersom Obama, Bildt och Ashton bara älskar de muslimska fundamentalisterna där.

Putin stöder egyptiska militären, uppmanar ortodoxa kyrkor att arbeta tillsammans.

Av Raymond Ibrahim den 6 september 2013 

En rapport i Tahrir News idag med titeln ”Grekisk-ortodoxa patriarken till påven Tawadros: Putin betonade för mig Rysslands stöd till Egypten under mitt besök” Putin tar över Egypten, hjälper både militär och kyrkor, eftersom Obama, Bildt och Ashley bara älskar de muslimska fundamentalisterna där.

Putin stöder egyptiska militären, uppmanar ortodoxa kyrkor att arbeta tillsammans.

Av Raymond Ibrahim den 6 september 2013 

En rapport i Tahrir News idag med titeln ”Grekisk-ortodoxa patriarken till påven Tawadros: Putin betonade för mig Rysslands stöd till Egypten under mitt besök” diskuterar hur, bland annat, patriarken Theodore II, den nuvarande östra ortodoxa patriarken i Alexandria och hela Afrika, informerade den koptiska påven Tawadros II om hans senaste möte med Rysslands president Vladimir Putin, den senare ”bekräftade att Ryssland stöder Egypten och dess militär under denna övergångsperiod, och i alla internationella kretsar.”

Putin talar till topp-ortodoxa präster i juli

Putin talar till topp-ortodoxa präster i juli

Rapporten tillade vidare att ” General Abdel Fattah al – Sisi [den främsta mannen som ansvarade för att störta det muslimska brödraskapet i Egypten] bad det grekisk-ortodoxa patriarkatet, genom sina förbindelser med cheferna för ortodoxa kyrkor runt om i världne, om att stödja Egypten på den revolutionerande vägen till demokrati.”

Allt detta följer ett tal som Rysslands president Vladimir Putin gav i slutet av juli inför ett antal topp-ortodoxa präster – en adress som visade hur Ryssland alltmer blir det största hoppet för förföljda kristna:

Putin konstaterade att i många regioner i världen, särskilt i Mellanöstern och Nordafrika, har inter-konfessionella spänningar växt och de religiösa minoriteternas rättigheter, inklusive kristna kränkts. ”Jag tror”, sade han, ”detta akuta problem bör bli föremål för stor uppmärksamhet i det internationella samfundet . Vårt land kommer att fortsätta driva en aktiv kreativ politik gentemot tidigast möjliga lösning av konfliktsituationer. Och här, naturligtvis, i nuvarande tillstånd, är deltagande och stöd till lokala ortodoxa kyrkor och deras primater mycket viktigt för oss .”

Putin_Obama2Således, och än en gång, visar den ryska ledaren sig som en mogen och ansvarsfull statsman, söker fred och stabilitet i Mellanöstern – även som hans amerikanska motsvarigheter är krigshetsare och ljuger på uppdrag av islamister (Muslimska brödraskapet i Egypten) och jihadister (al-Qaida i Syrien) , samma människor som hänsynslöst förföljer kristna, för att inte tala om att de föraktar allt västvärlden representerar.

diskuterar hur, bland annat, patriarken Theodore II, den nuvarande östra ortodoxa patriarken i Alexandria och hela Afrika, informerade den koptiska påven Tawadros II om hans senaste möte med Rysslands president Vladimir Putin, den senare ”bekräftade att Ryssland stöder Egypten och dess militär under denna övergångsperiod, och i alla internationella kretsar.”

Putin talar till topp-ortodoxa präster i juli

Putin talar till topp-ortodoxa präster i juli

Rapporten tillade vidare att ” General Abdel Fattah al – Sisi [den främsta mannen som ansvarade för att störta det muslimska brödraskapet i Egypten] bad det grekisk-ortodoxa patriarkatet, genom sina förbindelser med cheferna för ortodoxa kyrkor runt om i världne, om att stödja Egypten på den revolutionerande vägen till demokrati.”

Allt detta följer ett tal som Rysslands president Vladimir Putin gav i slutet av juli inför ett antal topp-ortodoxa präster – en adress som visade hur Ryssland alltmer blir det största hoppet för förföljda kristna:

Putin konstaterade att i många regioner i världen, särskilt i Mellanöstern och Nordafrika, har inter-konfessionella spänningar växt och de religiösa minoriteternas rättigheter, inklusive kristna kränkts. ”Jag tror”, sade han, ”detta akuta problem bör bli föremål för stor uppmärksamhet i det internationella samfundet . Vårt land kommer att fortsätta driva en aktiv kreativ politik gentemot tidigast möjliga lösning av konfliktsituationer. Och här, naturligtvis, i nuvarande tillstånd, är deltagande och stöd till lokala ortodoxa kyrkor och deras primater mycket viktigt för oss .”

Putin_Obama2Således, och än en gång, visar den ryska ledaren sig som en mogen och ansvarsfull statsman, söker fred och stabilitet i Mellanöstern – även som hans amerikanska motsvarigheter är krigshetsare och ljuger på uppdrag av islamister (Muslimska brödraskapet i Egypten) och jihadister (al-Qaida i Syrien) , samma människor som hänsynslöst förföljer kristna, för att inte tala om att de föraktar allt västvärlden representerar.

Om The Golani Snowman

I am an international spy, selling my goods to the highest bidder.
Det här inlägget postades i Obama, Putin, Ryssland. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Putin tar över Egypten, hjälper både militär och kyrkor, eftersom Obama, Bildt och Ashton bara älskar de muslimska fundamentalisterna där.

  1. maria skriver:

    Alldeles rätt. Och då är vi tillbaka. KGB agenten Putin kommer att öka sin makt och inflytande i Egypten vilket är inte bra heller, men Obama och EU är just nu mycket värre än Putin.
    bästa vore avsätta Obama och ställa honom inför krigsrätt. Avsätta Ashton, men helst upplösa EU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s