Vad händer i USA egentligen?

Med den begränsade tid jag har till förogande är det ändå rätt skräckinjagande att se hur mycket väsentlig info om topparna i USA som aldrig någonsin synts i svenska media, eftersom inte Obamakramande vänstermedia i USA nämner det.

En nyhetskanal som ofta är mer tillförlitlig är FOX News, stoppad i Sverige. Och av den anledningen är den också utsatt för direkta attacker från Obama.

Exempel:

Obama vs. Fox News — behind the White House strategy to delegitimize a news organization

”hans gnällande om den enda TV-nyhetskanal i Amerika som inte faller i linje och behandlar honom som kejsare”

Eller

The Obama war against Fox News: Risky business?

Fortsätt googla på orden Obama FOX News.

En annan liten detalj ser du på rubriken

Crooked Politics: Obama Lost in Every State With Photo ID Law

Det vill säga att i ALLA stater som kräver foto-ID förlorade Obama, men där de i stort sett inte alls kräver någon legitimation vann han stort. Inte konstigt att demokraterna högljutt protesterade mot de som krävde sådan ID.

Har detta smutsiga trick fått Obama omvald?

Presidenten vann inte i en enda stat som kräver photo-ID.

Som vi mycket väl vet har de styrande i USA sannerligen inte försökt gå till botten med detta enorma valfusk.

Nästa fråga som ofta kommer upp: är Obama muslim? Där finns åtminstone en välkänd video på YouTube där han säger att han är det. Vad han är i själ och hjärta vet ingen, den enda han ser upp till är antagligen president Obama. Men det är ytterligt tydligt hur han under hela sin bana har favoriserat muslimer. Och de värsta av dom som det Muslimska Brödraskapet, som han gör allt för att få till makten där det går. Egypten – där ”vann” Brödraskapet med 51%, och vilka  var felmarginalerna i ett land som aldrig haft ett ärligt val? Skyhögt mer än en procent. Och vad folket tycker, de 49% som inte röstade på islamisterna, visade jag här.

I vittnena om Benghazi kom det fram mycket som visade att det var mycket troligt att det amerikanska ”konsulatet” där hjälpte islamister i Syrien att få vapen från de enorma lagren som finns i Libyen. USA-administrationen har, liksom Turkiet, samarbetat med islamisterna mot Assad, men inte med alla andra, kristna, kurder, sekulära etc., som är en del av oppositionen mot Assad, men inte alls är säkra på att de hellre vill styras av islamister, som Obama vill.

Gänget som Obama försöker tvinga fram till makten är verkligen en ledsen syn. Måste han välja de allra ruttnaste typerna? Hagel gjorde bort sej totalt i senatsförhöret, men han är ändå inte bortplockad. Allt hat han uttalat mot Israel och judar försöker han släta över, Ledarna i Iran är storförtjusta i Hagel efter allt han sagt och gjort. Han vill absolut inte ha några restriktioner där, sen må de göra atombomb eller inte,  vara ett existentiellt hot mot Israel eller inte.

Under förhören ska man berätta lite om hur man har blivit så rik – vad Hagel försökte undvika att nämna är att han får pengar från en organisation som heter ”Friends of Hamas”. Också här. Det ger ännu en förklaring på Obamas desperata önskan att han ska sitta i en av USA:s högsta positioner – Hamas är ju den palestinska grenen av Muslimska Brödraskapet.

Brennan som Obama har plockat som CIA-chef – visste du att han är muslim? Han var ju länge i Saudiarabien och konverterade där.

Kerry suck – han är mycket nära personlig vän med Assad, har ofta varit i Syrien och det är väl publicerat. Som det står: ”US Senator John Kerry said in Damascus on Thursday. ‘Syria is an
essential player in bringing peace and stability to the region,’” Ett par år sen bara. En annan.

Chris Stevens, den dödade amerikanske ambassadören i Libyen, vad vet du om honom? Vet du att han var ökänd islamist- och terroristkramare  som tyckte att USA återigen skulle befolka sin ambassad i Teheran? Också speciellt utvald av Obama. Man börjar ana ett mönster här. Precis som en del terroristkramare som åkt till Gaza och blivit dödade av sina små älsklingar. Men kanske förstår varför såna som Dror Feiler och hans anhang aldrig verkligen åker dit, via Egypten och en stor tunnel med expresståg.

Panetta förhördes nyligen om Benghazi. länk1 och vidare googla på Benghazi Panetta för lång kvällsläsning. Va katten gjorde egentligen Obama under den långa natten när Benghazi anfölls? Sov?

Hur många tiotusental muslimer som dött tack vare Obamas påhitt kan ingen säga, från Afghanistan och Syrien till Egypten. Hans frenetiska arbete med att plocka bort stabiliserande diktatorer som Moubarak och Ghaddafi har totalt destabiliserat stora områden. Absolut inget positivt har kommit ut ur detta, det har gjort världen mycket oroligare. I Afghanistan vill han ”tala till” talibanerna, i Syrien hjälper han islamisterna liksom i Egypten. Inte de spår av demokrati som finns.

OK, det räcker för att du ska få en helt annan bild än från svenska media. Det är alltid lätt att googla på nyckelorden och hitta hur mycket som helst. Googlar du på Kerry Assad så sida upp och sida ner.

Om The Golani Snowman

I am an international spy, selling my goods to the highest bidder.
Det här inlägget postades i Israel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s