”Palestinsk utpost”. ”Vräker demonstranter”. Araber försöker stjäla land som Arafat lät Israel kontrollera och fick Nobelpris för?

TT har storligen gjort bort sig igen, genom att tycka att det är SÅÅ tjusigt att araber försöker stjäla land i area C som Arafat fick Nobelpris för att erkänna att att området var Israelkontrollerat till förhandlad fred. TT går påtagligt emot Osloavtalet – varför?

Från http://honestreporting.com/despite-the-hype-e1-doesnt-cut-west-bank-in-two/

Sedan när skulle det landet höra till några  palestinaaraber? Minns att det var Ottomanskt i flera hundra år till dessa förlorade det i Första världskriget och krympte tilbaka till Turkiet. De västmakterna som vann kriget hade faktiskt full rätt att göra vad de ville med de områdena Ottomanerna lämnade! Det var på den tiden det fanns vinnare och förlorare i anfallskrig. England och Frankrike förvaltade områdena i Mellanöstern, i San Remo fick England mandatmakten över bl.a. det Palestinska Mandatet som var definierat som det JUDISKA hemlandet! Samtidigt fick araberna 200 gånger mer land, inte för att de någonsin varit nöjda med det. Titta på länderna runt omkring och året för deras tillblivelse – det var vid ungefär samma tidpunkt, efter första världskriget. San Remobeslutet blev internationell lag som accepteradea av både NF och FN sedermera.

Vad sa mandatreglerna? Att det palestinska mandatet skulle ha fri judisk invandring, INTE fri arabisk invandring – England gjorde precis tvärtom! De var störst och bäst och ingen vågade säga emot.

Jag skrev lite om E1 här, Annars läs artikeln där jag hämtat kartan, se adressen under kartbilden.

TT kör med sina fantasier och skapar därmed den första arabiska ”utposten” för att håna judarna. Det hade varit viss likhet om judarna hela tiden hade upprättat nybyggen i de områden PA (Palestinska Auktoriteten, styrd av Arafat och därefter Abbas) fick kontrollen, A och B, vid Osloavtalet men nu råkar det vara att judarna ALLTID bara sätter upp nybyggen i område C som de fick kontroll över av Arafat – att EU, Obama och andra totalt okunniga organisationer inte vet vad Osloavtalet innebär är en förolämpning för Israel – så som de håller på att skrika mot dess regler! För araber att plötsligt ockupera en del i area C är ren och skär stöld. Det har självfallet aldrig någonsin varit ”palestinskt”! Jordanien ockuperade Judéen/Samarien helt illegalt – ockupationen ansågs legal endast av England och Pakistan – 1948-67. Det ansågs inte legalt ens av den övriga arabvärlden. Därefter anföll Jordanien än en gång Israel och förlorade området. Att judarna vann det andra stora anfallskriget från araberna lämnade Europa i fullt uppror, och EU är nuförtiden ofta mer explicit antisemitiska än till och med palestinaaraberna.

Som du ser ligger E1 alltså i area C, mellan två israeliska områden med många hundra tusen judar, och visst hade araber och EU älskat om de kunde förstöra förbindelsen mellan dessa områden – samtidigt som EU skriker om att araberna måste ha sammanhängande områden får inte judar ha det. Ren och skär rasism förstås.

Vanliga ”demonstranter” som begår olagligheter, och har hjälp av vänstertyper från lite överallt, har INTE råd att sätta upp professionella tält med stålramar.

Samtidigt sker attacker av araber mot judar överallt i området som aldrig någonsin TT upptäcker. ETT av många exempel här, för månadsstatistik här.


A, B och C?

3Dmapx2Detta är de tre områden Arafat och Rabin delade in Judéen/Samarien i – detta innebar att palestinaaraberna för första gången i världshistorien fick kontroll över land. Det innebar att de fick kontroll över land där det faktiskt bodde araber, inte i det nästan tomma land däremellan som Israel i högsta grad behövde för sin säkerhet efter att två gånger ha utsatts för massiva anfall den vägen från arabvärlden.
A var där alla arabiska städer finns – och fanns före Oslo. Inga araber flyttades i och med avtalet. Area B innehåller alla mindre arabbyar, tillsammans ca 95% av alla palestinaaraber. För övrigt knappt 50.000 tunt utspridda över area C. En del Israelfiender klagade på att araberna fick ett ”Bantustan” men det var ju där de bodde!
Israel behöver kontroll över Jordandalen längs Jordanfloden, det är en mycket djup dal som därefter västerut följs av en hög bergskam – ett utmärkt skydd för Israel. Se bilden. Å andra sidan – får araberna kontroll över bergstopparna väster därom är de alldeles utmärkta att placera iranska raketer på som har panoramautsikt över Israels hjärna och hjärta – vad Obama vill och som han övertygade Abbas att kräva, vilket alltså hade inneburit att Västbanken blev som Gaza och inledningen till nästa Förintelse.

     .....

http://gd.se/nyheter/utrikes/1.5476512-israel-vrakte-vastbanksdemonstranter

http://www.skanskan.se/article/20130113/TTUTRIKES/301139928/-/israel-vraumlkte-vaumlstbanksdemonstranter

http://www.dagen.se/nyheter/israel-vrakte-demonstranter/

http://hd.se/utrikes/2013/01/13/israel-evakuerar-demonstranter/

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5407275

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/israel-vrakte-demonstranter_7820808.svd

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/israel-vrakte-vastbanksdemonstranter_7820808.svd

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/oro-kring-palestinsk-utpost_7817244.svd

http://hd.se/utrikes/2013/01/11/palestinier-upprattar-utpost/

http://www.nsk.se/article/20130111/TTUTRIKES/301119859

http://gd.se/nyheter/utrikes/1.5472240-oro-kring-palestinsk-utpost-

http://ltz.se/nyheter/utrikes/1.5472222-oro-kring-palestinsk-utpost-

http://arbetarbladet.se/nyheter/utrikes/1.5476511-israel-vrakte-vastbanksdemonstranter

http://www.nsk.se/article/20130113/TTUTRIKES/301139928/-/israel-vraumlkte-vaumlstbanksdemonstranter

Om The Golani Snowman

I am an international spy, selling my goods to the highest bidder.
Det här inlägget postades i Israel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s