Vad är det nu? 29 dödade gazaner varav ca hälften terrorister.

FOX News sa det för ett tag sen. Och Israel har attackerat 830 militära mål i Gaza, en sådan fenomenal träffsäkerhet har aldrig förekommit i något annat krig. 

Självklart, tvingas Israel in med tanks, vilket Hamas och Egyptens Morsi tycks kräva, blir det mångdubbelt fler mänskliga sköldar som israel inte har någon möjlighet att undvika – Israels lagliga rätt är att avliva terrorister, och om de hukar sig bak sina fruar och barn är det ändå Israels plikt,. mot sitt eget folk, att skjuta.

 Obama fortsätter ösa pengar över Morsi, och kräver inte ett dyft i gengäld. Pengar i huvudsak för vapen, mot vem? Indien?

Startramp för iransk Fajr-missil nära moské och lekplats.

Israels problem är rätt klart från detta foto:

Och Ban Ki-Moon tjatar om att Israel måste ta det försiktigt, och Ashton om att de måste vara proportionella. De kan sannerligen inte klaga på 29 dödade vid 830 attacker. Har de skarpt klagat på Hamas och dess storebror det Muslimska Brödraskapet som Obama installerat i hela Nordafrika? Big joke.

Vad har de gjort för att minska de muslimska terroristernas tillgång till vapen? Det enda de någonsin gjort är att klaga när Israel försvarar sig, när Israel stoppar båtar till Gaza med möjliga vapen, och speciellt som uppmuntrar fler att försöka samma sak när de ser att det är tämligen ofarligt och ger viss celebritet. 

Jag har aldrig sett så många som gaggat om antalet döda på båda sidor, den vanliga historien när det gäller Israels konflikt med araberna. Det är helt irrelevant att Israel skyddar sin befolkning, bygger skyddsrum, många hus i södra Israel har förstärkta stenväggar med dubbel normal tjocklek. Det är helt irrelevant att många palestinaaraber kommer ihåg Arafats förtjusning över barn-shaheeds, dödade arabungar bara de har försökt döda en jude i sammanhanget.

USA uppför sig lika egendomligt som de har gjort i 4 år, som en plötslig livsfarlig epidemi slog till då. Nu är frågan om general Petreus och hans uppfattning om vad som hände i Libyen. CIA hade satt upp ett antal punkter som skulle tas upp.

CIA:s ursprungliga samtalsämnen nämnde särskilt al-Qaida och al-Qaidas engagemang i attacken. ”Denna lista över samtalsämnen lämnade CIA, gick igenom en hel process, som jag tror passerade Vita huset, och när samtalsämnena återkom hade alla hänvisningar till Al Qaida plötsligt försvunnit, och och en bisats säger endast att det fanns tecken på extremisters medverkan i demonstrationen.” 

Och det ska vara i 4 år till? Nå, både västerland och arab har lärt sig att inte lita på DEN. Som du vet planerade Obama från början att sätta upp diplomatiska förbindelser med Iran och slicka deras håriga fötter, som han gjort ända sen dess.

Egyptens PM var i Gaza, hade inte ett enda medkännande ord för alla offren i Israel. Egyptens ledning är otroligt dålig på att hålla reda på sitt land, vaccinet för spädbarn är slut, matimportörerna har ingen mat i sina förråd, oljeimportörerna saknar $3 miljarder för bensininköp. Få turister kommer, vilka gav mycket av hårdvalutan innan för matköp, Bildt var där nyss för att visa hur viktig han är, men tror inte han sa mycket om hur Egypten skulle förbättra sin ekonomi. Salafisterna vill avlägsna pyramiderna, så egentligen borde där vara massor av turister för att få sista blicken på dom efter några tusen år men……    Kan se en lång lång rad Salafister, en var med en sten på ryggen, fotvandrande i solhettan ut i öknen. Månde de få solsting.

 Erdogan och Jinge skriker om att det hela är en ploj av Israel inför valet, även om Hamas började skjuta hundratals raketer mot Israel innan Israel hade kommit igång och avlivat deras överbefälhavare.

Kabinettet har godkänt 75000 repgubbar, så det kan bli tufft för de muslimska terroristerna, men har de givit sej in i leken. Eller tänker de fortsätta med sina planer att driva sina fruar och barn framför sej som får?

 Och Israels försvars blog är fortfarande nere, www.idfblog.com – tämligen allvarligt att de inte kan klara av cyberkriget så pass, men de lär sej väl. Jerusalem Post håller igång sitt informationsflöde liksom Arutz 7 och Ynetnews. Kan du det minsta engelska har du alltså inte nån anledning att läsa de systematiska lögnerna i svenska media. De svenska bloggare som skriver om verkligheten – de flesta är samlade på denna länken.

 Israel har fått sitt femte batteri med Järnkupolen installerat utanför Tel Aviv, och det har skjutit ner sin första raket idag, en annan kom men landade visst i havet. 

Två har landat i utkanten av Jerusalem, en nästan mitt i en arabby på Västbanken.

 Hamas vill ha stilleståndsförhandlingar i Kairo men Israel har inte hört något om det påståendet. Påstår det andra ruttna gänget, Hizbollah.

 Bildts och Obamas gode vän Erdogan kom med sitt logiska skrik: ”varför gnäller Israel om bara 3 döda???” Hur mycket arbete som har krävts för att hålla antalet så lågt fattar karln inte. Inte de andra två karlarna heller och ingen vågar resa till Israel för att titta efter.

En absurd bild har kommit i omlopp, hur mycket Israel gör för att hålla liv i elektricitetsgivandet åt Gaza – terroristerna där skjuter ju både mot ledningar och kraftstationer som levererar elen, de har till och med fått börja köra med stora plåtskydd för arbetarna!!!

.......

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/intensiva-flygattacker-mot-gaza_7677594.svd

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/netanyahu-agerar-som-en-gambler_7677294.svd

Jag ser att Bitte har uppgivit sitt pip och refererar till extremvänstern och femtekolonnare i Israel som sin säkra informationskälla. Får hon verkligen betalt för det dravlet?

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sociala-medier-vapen-i-gaza_7678222.svd

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5349463

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5349853

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.1132656-intensiva-flygattacker-mot-gaza

http://hd.se/kultur/blogg/2012/11/17/bomba-gaza-tillbaka-till-medeltiden/

Om The Golani Snowman

I am an international spy, selling my goods to the highest bidder.
Det här inlägget postades i Israel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s