Media ger sej inte. Inte bloggarna heller.

Sveriges dagstidningar kör med allt mer metodisk bloggcensur. De som inte helt har infört åsiktscensur som DN är det nästan omöjligt att komma in med faktabloggar som denna, allt större procentandel är råa kommunistbloggar, alla bloggar som är röda kommer direkt in och kan välla ut sina antsemitiska spyor. Vi är ett steg från den regelmässiga censur som i så många andra länder som Sverige alltmer liknar. 

Så titta in regelbundet på denna bloggen. Alternativet är att få artiklarna via RSS eller e-mail, som du kan hitta i högermarginalen. Som du ser i högermarginalen sänds också en kortform ut som Twitter.  Gå en bit ner så kan du fylla i din e-mailadress och få det hem som mail, vilket många utnyttjar även om du då missar möjligheten att fråga och kommentera. För RSS finns olika möjligheter, bl.a. kan man få det som meddelanden i din Outlook eller Thunderbird.

Bildt kör på med samma sak, ve om Israel skulle VINNA kriget! Nä, det måste hålla på ett århundrade till! Terroristerna lider ju, inklusive deras mänskliga sköldar! En teknisk möjlighet till vapenvila är: ok, besluta om vapenvila NÄR HAMAS INTE SKJUTIT EN ENDA RAKET PÅ EN MÅNAD! Inte en dag innan. Skjuter inte Hamas något gör inte Israel det, de använder sin Kova Barzel, plåthatt, för försvar, ett mycket dyrt försvar. 

Såg du denna bilden? Den visades i många nyhetsmedia, CNN har en film om det, nedan: 

Det ”roliga” är att bilden är från när den egyptiska premiärministern besökte Gaza, som synes, och då, under ett par timmar, kom inga anfall från Israel! Läs här för att se detaljerna. New York Times berättar om dödsfallet UNDER VAPENSTILLESTÅNDET då inget anfall skedde från Israel, däremot många från Hamas. Ett hundratal kända fall av att Hamas raketer har fallit ner bland gazanerna är kända.

Men såna detaljer stoppar ju inga massmedia som fått tag på en bra bild och story. Jo, tysk press nämner också fejkandet av bilden. Svensk?

 Samtidigt meddelar Israel med flygblad och telefon civila i Gaza innan de attackerar ett Hamasnäste. Vilken annan armé gör det?

Här några videos att studera:

Hamas takes British filmmaker prisoner

Journalists under fire in Gaza Oct. 2007

Hamas fires from foreign press building in Gaza 2009 – unintentional news from Al Arabiya TV

DF Drops Warning Leaflets Over Khan Yunis in the Gaza Strip

 IDF making efforts to minimize civilians deaths

Så inget enkelt krig för IDF, Israels FörsvarsKrafter, precis. Dels försvara sig mot Hamas, dels attackera Hamas, dels försvara Hamas civila, dels försvara sig mot illvilliga antisemitiska media samtidigt.

Både CNN och BBC reagerade på en Pallywood-produktion i går – en man sades ha blivit nedskjuten i en israelisk attack, och strax därefter sprang han pigg omkring. CNN tog bort snutten som de fått från Reuters när de insåg att det inte alls såg rätt ut, medan BBC körde vidare med skådespelet som om de inte fattade att det var en amatörproduktion.

Som vanligt är det skarpsynta bloggare som upptäcker felen och anmärker på dem. Inte de stora mediaproducenterna, de har inte tid att kvalitetsgranska sin produktion.

Hamas gömmer sig avsiktligt i mediabyggnader i Gaza, bland journalister för att sedan kunna gnälla på Israel, se bild ovan. Israel kan precisionsbomba så endast den aktuella våningen träffas. Terrorister utnyttjade platsen för sina kontakter och kommunikationer.

 Tidningarna framför gärna budskap från Hamas – ett nytt nu ser jag om att ”Israel måste ta första steget”. Det är ju vad de gör, första steget mot att VINNA kriget. Första steget, att tro på vad de muslimska terroristerna säger, har försökts alltför många gånger. Kommer du ihåg hur Hamas definierar sig själva:

Artikel Tretton: fredliga lösningar, Fredsinitiativ och internationella konferenser
Fredsinitiativ, de så kallade fredliga lösningar och internationella konferenser för att lösa det palestinska problemet, strider alla mot tro i den islamiska motståndsrörelsen. Att avstå någon del av Palestina innebär att avstå en del av religionen, nationalismen i den islamiska motståndsrörelsen är en del av vår tro, rörelsen utbildar sina medlemmar att följa dess principer och höja allahs fana över sitt hemland när de kämpar sin Jihad: ”Allah är allsmäktig, men de flesta människor är inte medvetna om det.” Från tid till annan hörs det kraftfullt, att man måste hålla en internationell konferens i sökandet efter en lösning på problemet. Vissa accepterar idén, andra förkastar den, av en eller annan anledning, kräver genomförandet av detta eller detta villkor, som en förutsättning för att komma överens att sammankalla konferensen eller för att delta i den. Men den islamiska motståndsrörelsen, som är medveten om de möjliga parterna i denna konferens, och av deras tidigare och nuvarande positioner angående problem  tror muslimer inte att dessa konferenser är kapabla att svara på krav eller att återställa rättigheter eller göra rättvisa åt de förtryckta. Dessa konferenser är inte mer än ett sätt att utse icke troende som skiljemän i islams länder. Sedan när har de otrogna gör rättvisa åt de troende? ”Och judarna inte kommer att vara nöjd med dig, kommer inte heller de kristna, till dess du följa deras trosbekännelse. Säg: Lo! ledning av Allah  är vägledningen. Och om du ska följa dina önskningar efter den kunskap som har kommit till dig, då du skulle få ledningen från Allah ingen skyddande vän eller hjälpare. ”Sura 2 (ko), vers 120 Det finns ingen lösning på det palestinska problemet utom genom jihad. Initiativ, förslag och internationella konferenser är bara ett slöseri med tid, en övning i meningslöshet. Det palestinska folket är för ädelt för att ha sin framtid, överge sin rätt och deras öde till ett fåfängt spel. Som hadithen säger: ”Folket i Syrien är Allahs piska på denna mark, han tar hämnd genom sin förmedling av vem han vill bland hans tillbedjare. Hycklarna bland dem är förbjudna från att besegra de sant troende, och de kommer att dö i ångest och sorg. ”(Berättade av Tabarani, som är spårbar i stigande ordning av traditioner från Muhammad, och av Ahmed vars överföringskedja är ofullständig. Men det är naturligtvis en sann hadith, för båda berättarna är tillförlitliga. Allah vet bäst.) [Google översätter  som hon vill, kolla det engelska originalet på länken.]

Hamas har murat in sig i ett hörn, deras enda existensberättigande är att döda judar, inte att Bildt ska komma och ”medla”…….

 Tidningar fortsätter komma med dödssiffror, totala antalet döda i Gaza under hela den nuvarande krisen motsvarar väl ca en halv dags mord av Assads armé. Och knappt antalet avrättade i Iran på sistone.

Svenska media som berättar nåt verkligt om Gaza är ovanliga

 Den 18 gick 124 lastbilar med humanitärt gods från Israel till Gaza trots att de muslimska terroristerna där gör sitt bästa att döda judiska kvinnor och barn: [videolänk]

Men hur många tack får Israel för det, från medierna eller Hamas? Har Aftonblaskan tackat?  🙄

”Raketer mot robotar” – har du sett den vansinniga titeln i en del av våra media? Ungefär som när de skäller på att drönare tar ut terrorledare och en och annan vidhängande fru. Vad vill media egentligen? Häst, svärd, sköld eller pilbågar? Det blir snart nog man mot man när Israel vandrar in i Gaza, även om Hamas ledare håller sig väl gömda i källaren på sjukhusen. Nå, det är känt nu så de hittar nergångarna.

.......

 http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3304&grupp=18717&artikel=5351190

http://www.friatider.se/israel-attackerade-rts-studio-i-gaza

 http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.1133790-dodstalen-i-gaza-stiger

http://hd.se/kultur/blogg/2012/11/18/gor-israel-gaza-obeboeligt/

 http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5350401

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5350522

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/dodstalen-i-gaza-stiger_7680042.svd

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/iran-bakom-attackerna-mot-israel_7680390.svd

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/israel-maste-ta-forsta-steget_7682404.svd

http://www.skanskan.se/article/20121119/TTUTRIKES/311199895/-/gaza-raketer-mot-robotar

Om The Golani Snowman

I am an international spy, selling my goods to the highest bidder.
Det här inlägget postades i Israel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s