Obama eliminerar USA:s 40-åriga kontroll av Israels kärnvapen

Stackars oförstående Obama, som har förläst sig på Carters skrifter. Har han inte den blekaste aning om vad han gör?

Israel har aldrige haft någon de helt kunnat lita till, däremot tycks USA ha förstått deras situation under de flesta presidenter, och inte avsiktligt försökt undanrycka Israels möjlighet till säkerhet – en säkerhet som helt och hållet avgör deras existens i den fientliga miljön.

Förrän nu. Ingen har,  som Obama, försökt eliminera alla chanser för Israel. Att tvinga Israel, mot sin vilja,  till saker som har med deras överlevnad att göra, utan att någon annan protesterar, är totalt oansvarigt.  Obama har vikit sej dubbel inför den islamistiska världen, bildligt när han djupt djupt bugade sig inför kungen av Saudiarabien.  Cyniker sa att han bara knöt sina skosnören, men – han behövde ju inte göra det med tänderna? Han försöker ställa sig in hos Ahmadenijad på ett flertal sätt.

Nu vill alltså Obama att Israel ska skriva under ickespridningsavtalet vad gäller kärnvapen, så att diverse organisationer, alla hatiskt inställda till Israel, ska få rätt att tilltvinga sig tillträde till Israels försvarshemligheter.

Iran, Syrien,  etc., har alla skrivit under, inte för att det har hjälpt någon undersökningskommission från att se i alla deras skrymslen. När IAEA var i Syrien för att undersöka om de ägnade sig åt avancerade studier i kärnfysik fick de studera den nordkoreanska reaktorn som Israel bombade – långt efter det att syrierna hade städat och täckt över de kritiska delarna. Trots detta hittade IAEA en del radioaktivitet som passade ihop med misstankarna. IAEA fick inte undersöka 3-4 andra misstänkta ställen där.

Israel har i 40 år haft en hemlig överenskommelse där USA haft full information om Israels kärnvapen, ingen annan, och det har räckt. Nu håller alltså Obama på att bryta denna överenskommelse, med den självklara konsekvensen att Israel inte kommer att fortsätta att dela med sig av sina hemligheter. Det är känt att Israel regelbundet har förbättrat de F-16-plan de köper från USA. Nu har de beställt F-35,  Obama har förbjudit Israel att reparera dom, speciellt datorsystemen – och man hoppas bara att Israel inte ödmjukar sig. Israel har i alla tider haft problem med framförhållningen, inte gjort allvar av saker förrän det börjar brännas. Obama kanske tvingar Israel att tänka lite längre. Israel har designat anti-missilvapen som Arrow, med hjälp från USA, av någon anledning har de inte långdistansraketer klara som kan nå Iran. Eller har dom?

En artikel om Obamas obegripliga klantighet finns här:”10 ways Obama is a direct threat to Israel”. En mera detaljerad studie ”Obama ger Israel grönt ljus att attackera Iran”.

Förvånansvärt nog vet vi exakt vad som kommer att hända! Det står

här

här (kan behöva förstoras i din browser)

här

, beroende på vilken du tycker är mest koncis. Men mycket klarare kan man inte säja det.

Obama känner inte till det eftersom Jerusalem inte är nämnt i Koranen. 622 gånger hittar du ordet i Gamla Testamentet, den judiska Bibeln utan de extra sakerna som kyrkofäderna tyckte kunde hängas på, lite godtyckligt.

DN409 DN160 DN187 DN845 db db VG VG |

...

Om The Golani Snowman

I am an international spy, selling my goods to the highest bidder.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s